Junona

Модна къща „Юнона“ е основана през 2000 г. Насочена изцяло към нежния пол, „Юнона“ предлага елегантна и ежедневна мода за дами от всяка възраст. Дрехите й създават образа на една съвременна и динамична жена, която с усмивка приема предизвикателствата на ежедневието и с удоволствие подчертава своята индивидуалност.

Със своя уникален стил и модна линия, Модна къща „Юнона“ се позиционира за 19 години на топ позиция на българският моден подиум. Екипът от млади и вдъхновени дизайнери работи денонощно върху силуета на модерната европейска българска жена. Дизайнът на Юнона, това е магията, която те провокира, това което те завладява и остава там някъде в теб.

Платовете на марката се изработват от висококвалифицирани технолози, които са позиционирани в Италия, Франция, Гърция и Китай. Ето защо, да си облечена от „Юнона“ е не само престижно, но и истинско удоволствие и възможност да се докоснеш до съвършения гений на велики дизайнери.

Модна къща „Юнона“ внесе иновации не само на българският моден подиум, но и на музикалната сцена. Много известни личности се доверяват на модната линия създадена от марката, защото тя им дава свобода в изявите им и индивидуално подчертава творческата им същност.

Контакти:
Виолета Божинова
Tелефон: +369 88 757 2464
Имейл: violeta_bozhinova@abv.bg
Facebook: Junona Fashion Plovdiv
Instagram: junonaoriginal

Junona ground floor