Fan Point Store

Магазин Fan Point предлага колекциите на световноизвестни и утвърдени марки за облекла, обувки и аксесоари: G-Star RAW и G-Star RAW Footwear, SCOTCH & SODА; SCOTCH & SODА Footwear и MAISON SCOTCH.

G-Star RAW

От своето създаване през 1989 философията на бранда G-Star винаги е била “Just the product”. Този подход е довел до множество нововъведения в областта на денима: стартиране на концепцията за `луксозния деним на улицата`; създаването на нов сектор в индустрията на денима чрез смесване на майсторска изработка с духа на улицата; популяризирането на суровия, необработен деним като привлекателен за носене материал; развитието на техния характерен силует и използването на архитектурно и 3-D мислене при конструирането на денима. G-Star RAW предлага ежедневен, подходящ за всеки повод гардероб, който е съставен от модерни кройки, луксозни материали и остроумно брандирани якета, ризи, плетива и облекла.

Scotch & Soda

Scotch & Soda обичат да правят страхотни дрехи, които са подходящи за всеки. Продуктите с марката Scotch & Soda са с високо качество, много детайли и са на добра цена. Техните дизайнери не пестят усилия в създаването на продукти, вдъхновени от добре познатите и изпитани класически и винтидж стилове от цял свят. Марката Scotch & Soda е позната още от 80-те години. Тяхната колекция за дамите Maison Scotch излезе на пазара с колекция Пролет-Лято 2010 и вече допринася значително за развитието на компанията.

Cruyff Classics

Йохан Кройф основава своята собствена изтънчена спортна марка през 1979 г. Той искал да премахне старомодните спортни облекла завинаги. Сега, Cruyff Classics е модерна, лайфстайл марка и създател на Football Luxury. Cruyff Classics прави висококачествени, модерни обувки с луксозен външен вид, който ви кара да се чувствате победители. Продуктите въплъщават иновациите и са направени с използването на нови материали и техники. Една марка за хора с амбиция и собствена визия.

Новото лице на магазин Fan Point идва и с няколко нови бранда –  това са колекция на:

Dirk Bikkemberg – обувки

„Като моден дизайнер винаги съм се вдъхновявал от истинските хора – хората на улицата, които живеят истински живот. През 90-те забелязах, че спортът и модата споделят едни и същи ценности, а те са също и мои ценности: от мъжката сила и себевладеенето до пълната отдаденост и страстта. Тези два свята, сякаш се сляха още повече заради социалната и лайфстайл еволюция. В моята творческа визия за бъдещето, спортът среща модата в нещо напълно ново: спорт котюр.“ Марката Dirk Bikkembergs въплъщава неподражаема линия, извайваща дизайн за атлет и за атлетичен стил на живот. Удобство и функционалност са ключовите елементи на колекциите. Брандът държи обаче и на перфектните кройки, висококачествените тъкани и безупречните детайли.

Karl Lagerfeld обувки

Колекция дамски и мъжки обувки  Karl Lagerfeld са създадени в характерните цветове на марката – черно, бяло и сиво. Новите предложения на марката Karl Lagerfeld включват и обувки: боти с високи токчета и платформи, ниски гуменки и сникърси, декорирани с холографски елементи. Някои от моделите се предлагат в много различни цветове и са акцентирани с името или емблемата на марката.

Love Moschino обувки и аксесоари

Когато модата е любов, тя трябва да бъде декларирана с Love Moschino. Линията на Moschino има модерен и младежки дух, притежава всички елементи от градската култура, които я правят толкова желана. Сигнатурен за Love Moschino е мотивът със сърце, който намира мястото си върху дрехите под формата на принт и на аксесоарите като апликация.

Контакти:
Телефон: +359 88 212 2392
Имейл: f.p.mallplovdiv@fan-point.bg
Уебсайт: fanpoint.bg

Fan Point Store – етаж 1