My Silver

Създадени от нас с грижа, стил и внимание, сребърните ни бижута правят ежедневието по-красиво и по-щастливо!

Още от 1992 г. насам наша мисия е сребърните ни бижута да носят радост на своите притежатели. Бижутата в магазини My Silver са наше производство – от рисунката, през проектирането и опитните серии до крайния им блясък. Съчетанието на модерните тенденции и традициите в бижутерията изгражда индивидуалния ни стил. Дългогодишният опит и професионалните умения на нашите майстори позволяват да създадем индивидуални бижута по Ваша идея и да предоставяме и други уникални услуги. Заповядайте в магазини My Silver в цялата страна, където нашите консултанти са готови да Ви помогнат в избора на подходящи сребърни бижута за всеки повод.

В магазина можете да намерите разнообразие от сребърна бижутерия подходяща за всеки който обича сребро, за тези които искат да направят подарък, за носене всеки ден или за официални случаи.

Стиловете са, както стандартен (evergreen), така и по-разчупени и авангардни. Разбира се без претенция за всеобхватност, защото много не означава всичко. По-важното е, че тук ще ви предложат най-доброто в България съотношение между качество и цена.

Контакти:
Телефон: +359 89 786 2730
Уебсайт: mysilver.bg
Facebook: MySilver.bg
Instagram: mysilverbg

mysilver-logo

My silver – 1ви етаж