GIULIAN

Компанията започва своята дейност през далечната 1990 година. Днес Гюлиян (Giulian) е безспорен лидер в търговията и сервизното обслужване на часовници и бижута в България. Богатата история и дългогодишен опит са гаранция за високото качество на продуктите, които предлага фирмата.

Продуктовата гама на Giulian включва богат избор на висококачествени часовници и бижута. Фирмата е официален представител на световноизвестните марки TAG HEUER, OMEGA, BREITLING, ZENITH, CASIO, PERRELET, RADO, LONGINES, DAMIANI, DONNA ORO, BALMAIN, MARCO BICEGO, ESPRIT, BIBIGI, DOXA, GUCCI.

Избирайки Giulian, Вие избирате качественото и сигурно обслужване. Бутици Giulian предлагат марки с изключителен авторитет, чиито продукти са произведени от най-викококачествените и селектирани материали в съответствие с най-строгите стандарти способни да удовлетворят всеки вкус. Гаранция за отличното обслужване е и пълният гаранционен и следгаранционен сервиз, който фирмата предлага като официален и сертифициран партньор на всички марки за часовници и бижута.

Заповядайте в новия бутик Giulian, за да се насладите на лукса и красотата. Спокойната атмосфера и безкомпромисното обслужване ще Ви накарат да се почувствате точно каквито сте, а именно – специални. Екипът на Giulian са готови да изпълнят всеки Ваш момент с красота, стил и класа.

Контакти:
Уебсайт: giulian.bg
Facebook: GiulianWatches
Instagram: giulianwatches

GIULIAN  – ПЪРВИ ЕТАЖ