Hva er Forbrukslån | Peliläppäri | Best i Test Kredittkort | Solceller | Boligalarm Pris 2019 | Beste Forsikringsselskap 2019 | Billigste Telefonabonnement 2019 | Hva er Boligen Verdt
6 бюти тренда, които да приложим през есента

6 бюти тренда, които да приложим през есента

08.10.2020

Време е за смяна на листата, по-топли дрехи и усещането за свежест във въздуха. Време е и да обърнем поглед към козметичната арена на есента и да направим кратък разбор на трендовете, които ще ни завладеят с настъпването на сезона. От чиста кожа през цветен грим – всичко това бе забелязано на седмицата на модата в Ню Йорк и очакваме да властва на сцената на красотата през идните месеци и в началото на 2021-ва година.

Свежо лице и здравословно сияние

Загатнахме ви за това още в началото на миналата година с йога скин течението, а сега наистина настъпи моментът да обърнете по-голямо внимание на грижата за кожата си, отколкото на грим продуктите, които ползвате. В истински култ по презентациите на Zimmerman, Theory и Sandy Liang бе издигната свежестта и чистото лице със здрав тен. По него няма нужда от много цвят и устните са единствено с бляскав и лъскав ефект.  Ключът е да изглеждате жизнени и озарени отвътре, особено в постпандемичния свят, в който здравето е най-важно.

Ярки цветове и color block техника

Какъв по-добър начин да избягате от тъмните дни на 2020-а г., oт неонов грим и контрастни ярки съчетания. Може да комбинирате цикламените устни със също толкова привличащ погледа маникюр, или пък да очертаете окото с аквамаринена и лимоненожълта линия по горен и долен клепач. И тъй като маските все още остават, нашето предложение е да се спрете на по-интересно око, защото устните трябва да останат скрити, поне за този сезон!

Дълга коса

Небрежно разпуснатата коса с дължина около и под раменете винаги се е възприемала като символ за женственост, така че ако това е вашата прическа, не бързайте да я променяте точно сега. Новото обаче е, че подредените и оформени букли вече не са тенденция, а стилистите предлагат да заложим на минимално оформената и естествена текстура на косъма.  Насочете усилията си, както и при кожата, в грижа за здравина и блясък, а не се хвърляйте на сложни прически, които са трудни за поддръжка и изискват ежедневно посещение на фризьорския салон.

Боядисай се сам

И ако продължим линията от предишния тренд, сега му е времето да се изпробвате сами вкъщи с боята. По време на ревютата редица модели презентираха творенията на дизайнерите, приковавайки погледите не само с ефектни тоалети, но и с коси в цветовете на дъгата. Това определено е нещо, на което ще се осмелят само най-големите експериментатори, но пък е възможност да направим нещо щуро, без задължително да сме в тийнейджърските си години.

Обратно към черната очна линия

Като контрапункт на цветния грим в някои визии се появи и дебелата очна линия с черен каял. Обикновено тя придава по-агресивен вид на погледа, затова през деня по-скоро бъдете пестеливи. Вариант е и да размажете леко краищата, за да омекотите излъчването.

Силно издърпана назад и прихваната ниско на тила

Такава е вързаната коса на 2020-а. С нея дните, в които прическата ни не изглежда съвсем добре, никак няма да ни притесняват. Оформя се лесно с гел, а най-непокорните косъмчета може да пригладите до съвършенство с четка за зъби, напръскана с лак. Изпробвайте и носена настрани ниска конска опашка, която може да разнообразите с красива шнола или шалче в тон с тоалета.

 

Правила на промоциятаНамери в мола