Как може мъж успешно да пазарува за жена?

Как може мъж успешно да пазарува за жена?

06.02.2020

Трикове, за да изненадате любимата с желана дреха или аксесоар

Празникът на любовта и виното наближава и ако искате да изненадате нежната си половинка с нещо, което тя много иска, задължително прочетете редовете по-долу. Повечето мъже срещат големи трудности, когато трябва да пазаруват за дама. Независимо дали става въпрос за подарък за повод или най-обикновен пазар в супермаркета, битката с многобройните етикети, информация, размери, видове и прочие, е направо епична.

А за ви спестим целия този стрес, съчетан с неловко лутане из магазинте и щендерите, подбрахме няколко съвета, които да ви улеснят в избора и да превърнат пазаруването в приятна емоция заради любимия човек.

Обърнете внимание на цветовете, които дамата на сърцето ви носи

Вие може да обожавате червено, но тя да не се харесва изобщо в него или да смята, че е прекалено агресивен цвят. Затова, когато купувате подарък-изненада, се придържайте към тоновете, които преобладават в гардероба ѝ. Дори и да не може да се сетите, преди да излезете, отворете тайно и прегледайте рафтовете и закачалките. А ако държите да вземете нещо, което да е на гребена на вълната, цветът на 2020-а класическо синьо е точно за вас. Той е много носим нюанс, който почти всеки облича с удоволствие и съчетава с лекота.

Разучете стила ѝ

Не всяка жена се облича по един и същи начин. Някои предпочитат по-дръзките артикули в гардероба си, а други се придържат към класическите дрехи. Това зависи и до голяма степен от това на каква точно дреха или аксесоар се спрете. Дали е нещо непреходно и елегантно, или такова, приковаващо веднага погледите и крещящо за внимание. И отново като съвет: не купувайте неща, които самият вие искате да носи тя.  Дамите развиват стила си с годините и с удоволствие обличат единствено неща, които ги карат да се чувстват добре в кожата си.

Разберете откъде пазарува

Това също е перфектен трик, с който може да сте сигурни, че ще намерите нещо подходящо, Обикновено в магазините зареждат подобни като стил артикули, а и имат подобна кройка на дрехите. Тоест отново преровете рафтовете и запаметете брандовете от етикетите.

Научете номерацията ѝ

Изключително важен съвет, ако ще купувате дреха, а не аксесоар. Това е нещо, което няма как да отгатнете, но ако знаете и закупите правилно, ще натрупате много позитиви.

Разгледайте социалните ѝ мрежи

Това може и да звучи като ненужна стъпка, но често онлайн дамите харесват нещата, които искат да притежават. Забелязахте ли сърчицето, което постави на онази прекрасна чанта в Инстаграм или красивото бежово палто, което прибави към модната си селекция в Пинтерест!? Това са все знаци, които един умен джентълмен задължително трябва да използва. Дори и да не намерите същото, а подобна алтернатива, това ще ѝ покаже, че сте се постарали и сте вложили усилие в избора си.

Доверете се на консултантите в магазина

Ако се чувствате съвсем не на място и не може да се ориентирате, добра идея е да попитате консултантите в магазина. Те знаят къде какво има по закачалките и може да ви насочат за подходящи артикули, от които сам да изберете според съветите по-горе.

Дори и да не сте убедени, че ще сте се справите, не изпадайте в паника. Със сигурност любимата дама ще оцени усилието, което сте направили, а ако придружите подаръка с красив букет и бутилка вино, гарантираме, че ще спечелите безапелационно сърцето ѝ. Любовта се крие в жестовете и вниманието, а подаръците са само прекрасно допълнение, което допълнително показва на човека до нас, че го ценим.

Правила на промоциятаНамери в мола