Beste Refinansiering | Ergonominen Hiiri | Beste Kredittkort 2019 | Takstein med Solceller | Hyttealarm Pris | Barneforsikring | Beste Mobilabonnement | Avgiftsoppgjør
Как да комбинираме цвета на годината във визията си?

Как да комбинираме цвета на годината във визията си?

31.01.2020

Със сигурност, ако се интересувате поне малко от тенденции, знаете, че в края на декември миналата година бе избран цветът за 2020-а. Още в първата си статия ние подробно ви запознахме с най-актуалния нюанс – Classic Blue. От Pantone заявяват, че с него искат да ни напомнят всеки ден за цвета на небето и за най-романтичното време през денонощието – здрача.

Доста от авторитетите в индустрията всъщност критикуваха избора на класическото синьо като цвят на 2020-а, като го определиха за скучен и твърде безопасен цвят. Но когато го разглеждаме в контекста на визията ни, Classic Blue е просто незаменим нюанс. Той не е толкова натрапчив като яркия корал през 2019-а или ултра виолетовото през 2018-а, но е изключително интересен избор по много причини.

В мъжката мода:

Класическото синьо е безспорен фундамент в мъжкия гардероб, особено в ежедневния стайлинг.

Цветът пасва перфектно в гамата на спортните облекла, тъй като синтетичните влакна поемат багрилото много интензивно. Смятаме, че все по-често ще го виждаме като предпочитание в мъжкия фитнес гардероб.

Друга огромна тенденция, която изборът на класическото синьо за цвят на годината възроди, са раираните тениски с класическо синьо. Те са непретенциозни, но и в същото време доста шик и отлична алтернатива на базовата бяла блуза. Classic Blue се отличава добре и в дръзки щампи, като например цветните мотиви по хавайските ризи. Когато залагате на нещо по-ярко в комбинация с него, за долна част подберете съвсем изчистен артикул – дънки или едноцветен панталон.

За офиса никога няма да сбъркате с комбинацията на бяло и синьо. Тя е една от най-важните в мъжкия офис гардероб и се приема за тотална класика. Предлагаме да актуализирате избора си за 2020-а, залагайки на по-нетипична материя, за да придадете малко текстура на външния вид.

В дамската мода:

Дамите, които желаят да попълнят гардероба си с повече артикули в модерния нюанс, може да потърсят материи като коприна или подобни синтетични заместители. Те добре разкриват по най-добрия начин жизнеността на цвета и в същото време стоят „тежко”.

Синьото в този подтон си е класическо и при жените. Изборът му гарантира, че ще бъдете забелязани, но без да изглежда, че на всяка цена преследвате модните трендове или държите да изпъкнете. Спокойно може да го комбинирате с черно или бяло, оставяйки по този начин цветът „сам да говори за себе си.” Според модните експерти разбирането, че черно и синьо не си подхождат, е тотална отживелица и окуражават смело да ги съчетавате.

Не пропускайте да потърсите и аксесоари в актуалния нюанс. Сапфирени обици или красива чанта са артикули, които ненатрапчиво ще направят впечатление, а и предлагат необятно поле за комбинации.

Класическото синьо е перфектен избор за тоалет за официално събитие. Не е толкова предсказуемо като черното, придава царственост и елегантност на излъчването и подхожда на абсолютно всички подтонове кожа и цвят на косата. Комбинира се със сребърни обувки и бижута, а така ще сте напълно в синхрон и с поверията за късмет през високосната 2020-а.

В детската мода:

И няма как да оставим и най-малките без няколко думи за класическото синьо, което вече отдавна не е запазена територия само за момченцата. Изпъква страхотно на розово, така че в тази си комбинация е повече от идеално за младите дами, които също желаят да са модерни. Изключително подходящо е и за връхни дрехи и обувки, защото добре понася всякакви напрашавания и замърсявания, които играта на детската площадка неминуемо предполага.

Лесно, бързо и ефектно може да инкорпорирате класическото синьо в гардероба на цялото семейство, затова ви призоваваме изобщо да не се колебаете, а да се впуснете в лов за красиви находки!

Правила на промоциятаНамери в мола