Как да комбинираме цвета на годината във визията си?

Как да комбинираме цвета на годината във визията си?

31.01.2020

Със сигурност, ако се интересувате поне малко от тенденции, знаете, че в края на декември миналата година бе избран цветът за 2020-а. Още в първата си статия ние подробно ви запознахме с най-актуалния нюанс – Classic Blue. От Pantone заявяват, че с него искат да ни напомнят всеки ден за цвета на небето и за най-романтичното време през денонощието – здрача.

Доста от авторитетите в индустрията всъщност критикуваха избора на класическото синьо като цвят на 2020-а, като го определиха за скучен и твърде безопасен цвят. Но когато го разглеждаме в контекста на визията ни, Classic Blue е просто незаменим нюанс. Той не е толкова натрапчив като яркия корал през 2019-а или ултра виолетовото през 2018-а, но е изключително интересен избор по много причини.

В мъжката мода:

Класическото синьо е безспорен фундамент в мъжкия гардероб, особено в ежедневния стайлинг.

Цветът пасва перфектно в гамата на спортните облекла, тъй като синтетичните влакна поемат багрилото много интензивно. Смятаме, че все по-често ще го виждаме като предпочитание в мъжкия фитнес гардероб.

Друга огромна тенденция, която изборът на класическото синьо за цвят на годината възроди, са раираните тениски с класическо синьо. Те са непретенциозни, но и в същото време доста шик и отлична алтернатива на базовата бяла блуза. Classic Blue се отличава добре и в дръзки щампи, като например цветните мотиви по хавайските ризи. Когато залагате на нещо по-ярко в комбинация с него, за долна част подберете съвсем изчистен артикул – дънки или едноцветен панталон.

За офиса никога няма да сбъркате с комбинацията на бяло и синьо. Тя е една от най-важните в мъжкия офис гардероб и се приема за тотална класика. Предлагаме да актуализирате избора си за 2020-а, залагайки на по-нетипична материя, за да придадете малко текстура на външния вид.

В дамската мода:

Дамите, които желаят да попълнят гардероба си с повече артикули в модерния нюанс, може да потърсят материи като коприна или подобни синтетични заместители. Те добре разкриват по най-добрия начин жизнеността на цвета и в същото време стоят „тежко”.

Синьото в този подтон си е класическо и при жените. Изборът му гарантира, че ще бъдете забелязани, но без да изглежда, че на всяка цена преследвате модните трендове или държите да изпъкнете. Спокойно може да го комбинирате с черно или бяло, оставяйки по този начин цветът „сам да говори за себе си.” Според модните експерти разбирането, че черно и синьо не си подхождат, е тотална отживелица и окуражават смело да ги съчетавате.

Не пропускайте да потърсите и аксесоари в актуалния нюанс. Сапфирени обици или красива чанта са артикули, които ненатрапчиво ще направят впечатление, а и предлагат необятно поле за комбинации.

Класическото синьо е перфектен избор за тоалет за официално събитие. Не е толкова предсказуемо като черното, придава царственост и елегантност на излъчването и подхожда на абсолютно всички подтонове кожа и цвят на косата. Комбинира се със сребърни обувки и бижута, а така ще сте напълно в синхрон и с поверията за късмет през високосната 2020-а.

В детската мода:

И няма как да оставим и най-малките без няколко думи за класическото синьо, което вече отдавна не е запазена територия само за момченцата. Изпъква страхотно на розово, така че в тази си комбинация е повече от идеално за младите дами, които също желаят да са модерни. Изключително подходящо е и за връхни дрехи и обувки, защото добре понася всякакви напрашавания и замърсявания, които играта на детската площадка неминуемо предполага.

Лесно, бързо и ефектно може да инкорпорирате класическото синьо в гардероба на цялото семейство, затова ви призоваваме изобщо да не се колебаете, а да се впуснете в лов за красиви находки!

Правила на промоциятаНамери в мола