GiftCard

GiftCard е предплатена дебитна карта, която превъзхожда традиционните подаръци във всяко едно отношение. Тя е подходяща както за мъже, така и за жени, а е и отличен подарък за кръщене или детски рожден ден. Картата може да се зареди със суми от 50 до 5000 лв. и да се използва за плащания в търговската мрежа и онлайн, навсякъде, където се приемат Visa и Mastercard.

Клиентите на GiftCard могат да избират от десетките тематични дизайни, с които да направят подаръка си още по-специален. Получателят със сигурност ще остане очарован!

Да избереш подходящ подарък, е трудно, дори когато познаваш отлично човека, за когото е предназначен. С GiftCard няма как да сбъркаш – дай възможност на получателя да си купи точно това, за което си мечтае.

  • Срокът на валидност е изписан на лицевата страна.
  • Няма такси при ползване на GiftCard в рамките на 6 месеца от датата на нейното издаване. След шестия месец се тегли автоматична такса за поддръжка, а при изчерпване на наличността – картата се закрива. Прегледайте пълната тарифа на www.giftcards.eu .
  • Преди използване, GiftCard трябва да бъде активирана с SMS или на https://www.giftcards.eu/bg/activate_online .
  • С GiftCard може да плащате на ПОС терминал или в Интернет.

От щанда на GiftCard в Mall Plovdiv можете да закупите брандирана карта-подарък в тон с всеки повод и валидност във всички обекти от търговския център.

Работно време:
10:00 – 21:00 ч.

Контакти:
Телефон: +359 88 294 6527
Имейл: support@giftcards.eu
Уебсайт: giftcards.eu
Facebook: GiftCard
Instagram: giftcard.official

Ниво +1, до ескалаторите