AMERICAN TOURISTER / SAMSONITE

Когато животът зове, бъди готов!

Марката American Tourister е създадена през 1933 година от господин на име Sol Koffler (Сол Кофлър) и до ден днешен е една от най-продаваните марки на територията на Съединените Щати, а и вече в Европа.

Въпреки промените през 1990 година, когато компанията American Tourister става дъщерна на Samsonite (Самсонайт), тя запазва свежите, цветни тонове, разчупени модели, благодарение на които изразява оригиналността или по-скоро отпечатъка си!

По какво ще познаете American Tourister? По светлите и разнообразни цветове и младежката визия, разбира се! Марката внася щастие във всеки сезон! Сега можете да се насладите и на новите продукти, между които са и ZiggZagg, Bon Air, Lockn’Roll, Funshine и изключително леките Herolite. Може да ги разгледате тук! Пътешествието ви очаква!

Куфарите са на изключително достъпна цена, за която предлагат страхотно качество и модерни визии. Вътрешният органайзер е съставен от тиранти за пристягане на багажа + вътрешни и външни джобове, а някои куфари имат и допълнителни джобчета за съхранение на различни принадлежности. Всички куфари са изработени с много внимание към детайлите, за да бъдете както свежи, така и стилни. Качеството се познава именно в малките детайли!

Всички куфари разполагат с TSA ключалка, която спомага за опазване от съсипване на вашия куфар при митническа проверка. Това е резултат от сътрудничеството между митническите служби, Американската асоциация по безопасност на транспорта (TSA) и всички големи производители на куфари и чанти. Какво повече Ви е нужно? А, да! Да не забравим: куфарите и чанти American Tourister имат от 2 до 5 години международна гаранция!

Контакти:
Сайт: www.samsonitebg.com
Фейсбук страница: facebook.com/Samsonite-Bulgaria

Телефон: +359 896 88 84 84

Еmail: atg_mallplovdiv@abv.bg

AMERICAN TOURISTER / SAMSONITE – първи етаж