Ciela

Ciela е част от най-бързоразвиващата се книжна верига у нас.

Тук се предлагат над 10 хиляди заглавия от вашите любими автори, чуждоезикова литература, разнообразна учебна литература, както и специализирана литература (право, икономика, медицина). Изключително разнообразие има от настолни игри, пъзели и играчки.

Книжарница Кафе-клуб Сиела е помислила и за малчуганите. Тук децата могат да открият книгите, с които да се потопят в приказният свят на любимите си герои и да изживеят невероятни приключения.

В книжарницата се намира един от най-добре заредените в града музикален щанд, предлагащ различни стилове музика, филми (CD, DVD, BLUE RAY).

Целогодишно се провеждат много промоции и игри с клиентите, представяния на книги и срещи с български автори. Могат да се закупят и подаръчни ваучери, подходящи за всеки празник!

Кафенето на книжарница Сиела, с прохладната и просторна тераса, се превърна в любимо място на пловдивчани да релаксират с хубава книга, а също и на много български автори за среща с читатели.

Екипът на Книжарница Кафе-клуб Сиела се старае да създаде уютна атмосфера за своите малки и големи клиенти и ви очаква с усмивка.

Контакти:
Телефон: +359 88 422 9919
Имейл: mallplovdiv@ciela.com
Уебсайт: ciela.com
Facebook: Книжарница Кафе-клуб Ciela

Ciela

Ciela – етаж 1

mallplovdiv_ciela_map