КОМСЕД

Верига детски магазини КОМСЕД и КОМСЕД Онлайн са сред водещите и най-бързо развиващи се участници на пазара на детските играчки, бебешките и детски принадлежности.

Основна грижа на КОМСЕД при подбора на асортиментa от над 17 000 играчки, детски облекла и бебешки принадлежности, е безкомпромисното качество. Продуктите, които се предлагат на клиентите са в пълно съответствие с Европейските норми за качество и безопасност.

КОМСЕД е изключителен дистрибутор за България на водещи световни марки в областта на детските играчки като: LEGO, PLAYMOBIL, DISNEY,  INTEX, BBURAGO, SES, RAVENSBURGER, NIKKO, ZURU, SMART TRIKE, MGA, MONDO и много други.

КОМСЕД е и директен вносител на MATTEL (Barbie, Monster High, HotWheels, FISHER PRICE) и HASBRO (Nerf, Furby, My little Ponny, Play-do).

В бебешката гама КОМСЕД предлага на своите клиети: CHICCO, AVENT, NUK, CHIPOLINO, LORELLI, MUTSY, CANGAROO и много други.

Най-пълната гама, както и най-новите продукти на LEGO, PLAYMOBIL и другите представени марки, се предлагат само в магазините на КОМСЕД.

Контакти:
Уебсайт: comsed.net
Facebook: comsed.net
Instagram: comsedtoystore

КОМСЕД – етаж 1