„Петя на моята Петя“ с благотворителни прожекции в подкрепа на кампанията „Помогни на децата в Украйна“

„Петя на моята Петя“ с благотворителни прожекции в подкрепа на кампанията „Помогни на децата в Украйна“

24.03.2022

Създателите на филма, Btv Studios и Cinema City организират благотворителни прожекции за събиране на средства в помощ на пострадалите деца от войната в Украйна и ще дарят приходите на УНИЦЕФ България.

Петте специални благотворителни прожекции на филма „Петя на моята Петя“ ще се проведат на 30.03.2022 (сряда) в градовете София, Варна, Пловдив, Бургас и Русе в кината Cinema City от 19:30 часа. Средствата, събрани от посещенията, ще бъдат предоставени на кампанията на УНИЦЕФ „Помогни на децата в Украйна“. Продажбата на билети започва на 23.03.2022 на място или през сайта www.cinemacity.bg Организаторите ще предоставят отчет за събраната сума след провеждането на прожекциите.

„Петя на моята Петя“ поставя въпросите за приятелство и емпатия между деца и възрастни. Нашият екип не може да стои безучастен към всичко, което се случва в Украйна. Изключително съм благодарен на Cinema City и bTV Studios за подкрепата и желанието да организираме заедно благотворителните прожекции на филма. Призовавам зрителите да отидат в киносалоните на 30.03.2022 и да покажат своята емпатия и съпричастност към децата на Украйна!“– споделя продуцентът Николай Урумов.

Пловдив

Cinema City Мол Пловдив – 19:30

Намери в мола