Как да не прекарваме излишно време в пазаруване?

Как да не прекарваме излишно време в пазаруване?

06.11.2020

Във времето на коронавируса и завръщането му с пълна сила, особено в Европа, пазаруването офлайн като антистрес терапия вече става доста по-сложно. Търговските центрове и магазините претърпяха редици рестрикции и вече на територията им важат нови правила с цел осигуряване максимална безопасност на посетители и служители.  Лимитира се броя на клиентите и не се допускат такива без маски, покриващи носа и устата. На входовете на Mall Plovdiv са монтирани и специални приспособления, които мерят температурата на всеки влизащ и следят за правилно поставени предпазни средства. От 29 октомври 2020 г. на територията на търговския център не се допускат лица под 18 г. без придружител. На стратегически места са поставени дезинфектанти за свободно ползване, а климатичната система работи със 100% свеж въздух. Движението е еднопосочно, съобразно подова маркировка, и всички се насърчават да спазват дистанция от минимум 2 метра и да ограничават престоя си на затворени пространства.

И тъй като ние от екипа на Mall Plovdiv не искаме да ви лишаваме от удоволствието да се разхождате, макар и за кратко по любимите магазини,  подготвихме за вас няколко съвета как да не прекарвате излишно време в търговските обекти и да успявате максимално бързо и стегнато да си набавяте необходимите продукти. Все пак дори и в ерата на светкавичните доставки до врата не всичко може да бъде закупено по този начин.
www.xxxhdtubefree.com
Например, все още доста голяма част от дамите не се престрашават да си пазаруват всички дрехи онлайн. Те предпочитат да могат на място да пипнат материята и да премерят съответния артикул как им стои в действителност. А за да не обикаляте из целия град в търсене на подходящите тоалети, най-лесният вариант е да се спрете на големите центрове. При тях предимството е, че са събрани голям набор от брандове и различни магазини. В Mall Plovdiv на лесно за ориентиране и компактно пространство ще намерите обекти, в които да се облечете от глава до пети. И не само вие, а цялото семейство. Дори първо предлагаме да проверите в интернет и да набележите това, което ви харесва в сайта на марката. След това по-голямата част от тях предлагат услугата да проверите наличност по магазини и едва, когато сте сигурни, че ще намерите съответния артикул, може да отидете на място и след проверка да закупите продукта. Задължително попитайте и останалите членове от семейството дали имат нужда от нещо, за да може с едно ходене до мола да свършите възможно най-много задачи.

Направете си списък за пазаруване и се придържайте към него. Да, това може и да ви звучи като съвет за използване в хранителния магазин, но ще се учудите, че действа и във всякакви други обекти. Така лесно ще се ориентирате къде да влизате и дори ще оптимизирате обиколката си.

Съчетавайте пазаруването и с дейности като плащане на сметки и използване на химическо чистене. Отново под един покрив може да покриете задълженията си за ток, вода, телефон, банкови карти и други, което ще бъде отметнато в рамките на час и обикновено без много опашки. Когато имате възможност, задължително подбирайте часовия интервал за пазаруване. Това ще ви спести време и тълпи. По данни на Mall Plovdiv най-спокойно е сутрин между 10 и 11 часа, а през уикендите задължително препоръчваме да използвате предиобеда, тъй като тогава хората рядко се организират преди 12. Работното време е доста гъвкаво, така че сме убедени, че ще намерите вашият баланс в зависимост от работа и време за удоволствия и почивка.  Съобразено с графика на покриване на задължение към доставчици, дори е добра идея да си оставите ден в месеца, в който да съчетавате двете дейности.

Паркирането също не е за подценяване и особено в центъра на големите градове е доказано, че можем да прекараме безсмислено лутане в търсене на място. Затова, когато планирате пазаруване, препоръчваме да не пропускате да обмислите и къде ще оставите превозното си средство. Паркингът функционира по обичайните правила.

Няма нужда да променяте изцяло навиците си, още повече че в напрегнатите времена, винаги е добре да правим това, което ни доставя удоволствие. Просто оптимизирайте подхода си към пазаруването и поне до успокояване на обстановката бъдете експедитивни, без обаче да се лишавате от тръпката на новите покупки.

 

 

Правила на промоциятаНамери в мола