5 връхни дрехи за есен 2020

5 връхни дрехи за есен 2020

18.09.2020

Рано сутрин вече неизменно се усеща хладната прегръдка на есента и е време за попълнения в гардероба, които да ни предпазят от задаващите се ниски температури. Затова екипът на Mall Plovdiv събра за вас 5 тенденции във връхните дрехи, които съчетават в себе си както непреходни и вечни артикули, така и модели, които в момента са на гребена на модната вълна. Изборът ни включва истинско завръщане към класиката под формата на палтата с колан и тренчът в пясъчен цвят, но и съвсем тренди якета с ресни за най-смелите експериментаторки сред дамите. Съветът ни е да изградите лично за себе си микс от разнообразни и качествени връхни дрехи, тъй като те могат да ви служат с години и с правилната поддръжка да изглеждате винаги актуална, независимо от тенденциите за всеки нов сезон.

А ето и нашият подбор за есен/зима 2020-2021:

Якета с ресни

На върха на нашите модни желания в продължение на няколко сезона, якетата с ресни оставиха своя сериозен отпечатък в ревютата за есен / зима 2020-2021. Особено предпочитани бяха сред селекцията на модния бранд Dior.  Това е артикул, с който съвсем ясно и силно заявявате своята модна позиция и вкарвате във визията си едно бунтарско рок излъчване. Срещаме го във всякакви варианти – както късо, така и малко по-дълго тип манто или тренч. Цветовете също са по личен избор, но за да сте сигурни, че ще е актуално във времето – заложете на земни тонове вили на непреходното черно.

Палта с колан

Тъй като изграждането на гардероба есен / зима не може да избяга от класиката,  този тип вечни силуети остават една от най-добрите инвестиции, които буквално може да носите цял живот. При тях цялостната визия зависи много от стила палто, което подберете. Непреходни остават цветовете бежово/камел/кремаво и типичния Burbery принт, а за тези, които желаят да се откроят са анималистичните шарки. Спрете се на колан, подчертаващ талията, като при него също може да „играете“ с цвета – допълващ основния или напълно контрастен за по-голям ефект.

Тренчът

Всички имаме по един такъв в гардероба си, нали!? По-специфичното през 2020 е, че сега той е изцяло от кожа. Често се срещат и по-нестандартни детайли като по-дълга част, регулираща се с ципове, акценти по модела с каре или комбинация плат с кожа. Силуетът също може да варира и някои от актуалните модели не следват класическата вталена линия, а се разкрояват още отгоре в А-образна линия.

Пелерини/наметала

Буржоазните акценти също ще завладеят монохромния зимен силует. Пелерините този сезон се характеризират преди всичко с множество пластове и драматични обеми, които може би не са за всеки. Но не забравяйте, че те могат да бъдат доста практични и са подходящи за съчетаване с всякакъв тип сака и по-тънки якета отдолу. Предлагат се в най-различни дължини, така че може да играете с обемите и да намерите своя стил, който ще е удобен за комбинация с останалите ви дрехи.

Карирани сака/якета/палта

Те са идеален начин да разнообразите по-скоро монотонната есенно-зимна палитра. Изглеждат винаги стилно и актуално и вкарват акцент без никакво усилите. Тази година на преден план излиза тартанът и затова съветваме да си закупите палто или сако в този принт.

Правила на промоциятаНамери в мола