Invoke включи в официалната си колецкия бижу на българска студентка

Invoke включи в официалната си колецкия бижу на българска студентка

22.11.2019

В началото на ноември представители на бизнеса, академичните, модните среди, шоубизнеса и медиите присъстваха на официалното представяне на авторските бижута на студентката Елизабет Димитрова. Проектът е реализиран от Invoke съвместно с Нов български университет (НБУ) и е част от политиката на българския бижутериен бранд да подкрепя развитието на младите таланти в България.

Елизабет Димитрова – талантливата студентка спечели конкурса за авторско бижу на Invoke

Елизабет Димитрова получи възможността да реализира идеята си в готов продукт, след като спечели конкурс, по време на който утвърдени професионалисти в модния бизнес класираха проекта й на първо място. В основата на конкурса заляга убеждението на екипа на Invoke, че всеки трябва да надскача себе си и да предизвиква собствените си възможности, за да бъде успешен в призванието си.

 „Чувството да спечелиш конкурс, организиран от бранд като Invoke, е нещо страхотно, което не може да се опише с думи. Конкуренцията беше наистина голяма и се радвам, че именно моите проекти успяха да впечатлят журито. Със спечелването на конкурса пред мен се отваря една възможност за професионално развитие. Благодарение на Invoke разбрах, че когато човек обича това, което прави и когато работи много мечтите стават реалност“, споделя Елизабет Димитрова.

Комплектът „Elizabeth“ включва стилно колие и гривна, които са вдъхновени от лилиума и красотата на природата. Идеята на бижутата е да пресъздадат красотата и нежността, която ни заобикаля, като в същото време позволяват на дамите да се преоткрият в тях, правейки ги подходящи за всяка визия и темперамент.

Авторските бижута на Елизабет Димитрова вече са налични като лимитирана серия и в магазина на Invoke в Мол Пловдив.

Основателите на бранда планират да превърнат тази инициатива в традиция, позволявайки на още млади хора да се изявят и да предизвикат себе си.

Повече за Invoke

Бижутата на Invoke се отличават с изящен и модерен дизайн, стилни кристали и прецизна ръчна изработка. Брандът присъства на българския пазар от 2013 година и се утвърждава като една от най-луксозните марки в бранша. Материалите, от които се изработват бижутата, са с най-високо качество и са подходящи както за най-изтънчения вкус, така и за най-чувствителната кожа.

Правила на промоциятаНамери в мола