Втора ретро зарядна станция на външния паркинг в Mall Plovdiv

Втора ретро зарядна станция на външния паркинг в Mall Plovdiv

27.03.2019

Вече 10 години в Mall Plovdiv се случват необикновени неща. За да отпразнуваме първото си десетилетие, решихме да изненадаме клиентите си с нещо неочаквано.

Така се роди идеята за предоставяне на зарядна станция за електромобили. И защото една станция може да не е достатъчна за всички желаещи да я използват, вече можем да ви зарадваме и с още една, намираща се на външния паркинг на Mall Plovdiv. Тя се издига точно до кулата, за да е лесна за намиране и да се вижда от далеч. И тъй като зареждачките не бива да са скучни, нашите са създадени от eCars.bg в ретро стил, напомнящ бензинова колонка, в примамващ червен цвят.

Станциите съчетават старинна външност със съвременни технологии. Също като първата, тази на външния паркинг е оборудвана и с 10.1″ екран с висока яркост, на който може да се следи процесът по зареждане. Освен това зарядните станции са свързани в мрежа и са достъпни за използване през приложение на мобилен телефон.

 

 

На станцията има място за два контакта и така в мола вече могат да се зареждат едновременно до 4 електромобила, всеки с до 22 кВт мощност. А най-добрата новина е, че за сега можете да се възползвате от устройствата безплатно и да се отдадете на любимите си развлечения в мола, докато електромобилът ви се зарежда.

Намери в мола