Forbrukslån 20 År | Paras näppäimistö 2019 | Beste Kredittkort Reise | Takstein med Solceller | Boligalarm | Betalingsforsikring | Beste Telefonabonnement | Brannsikringsfirma
7 романтични неща в Mall Plovdiv през февруари

7 романтични неща в Mall Plovdiv през февруари

12.02.2019

В най-любовния месец от годината романтичното настроение няма как да подмине и Mall Plovdiv. Макар и често да бива заклеймяван като католически празник, превърнат в комерсиален начин да разкрием чувствата си към обичаните от нас хора, Свети Валентин е повод да си напомним, че няма нищо по-хубаво от това да обичаме. А за да ви настроят на нежна тематика и да разпръснат стрелите на Купидон около вас, от търговския център разкриват за нас цели 7 неща, които ще ви накарат да полетите на крилете на любовта през февруари.

Започваме с любовно четиво, защото една добре написана книга може да разкрие пред нас необятна вселена от мили моменти и нежни жестове. Такава е  и „Мигове любов”, която под формата на забавен комикс „разказва” за тези мигове, които събират двама души завинаги заедно. Тя не е само комикс за Свети Валентин. Тя е едно голямо обяснение в любов за всеки ден, което няма да е чуждо на нито една двойка. На страниците на книгата ще откриете всички онези малки моменти, които често остават необясними или твърде лигави за околните. От хапането като израз на привързаност, през изяждането на храната на другия до дребните жестове, които правят връзката именно нея – връзката. Невероятно забавни и искрени, тези „Мигове любов“ си заслужават да им хвърлите едно око.

За почитателите на визуалното изкуство от Cinema City са подготвили една интересна игра с провокативното наименование „Кино срещи”. Независимо дали сте необвързани или във връзка, чрез едноименното приложение, попълнете въпросника на кино тематика в съответната версия и проверете дали имате съответствие в предпочитаните заглавия с половинката си или с тотално непознат човек.  Наградите са  най-различни степени на „отстъпка от цената на ДУЕТ МЕНЮ пуканки или начос“ или „купи 2  билета за 2D прожекция на цената на един“, а повече за условията и механизма на участие прочетете на сайта на организатора: „Кино срещи”. Ще се осмелите ли?

Оставяме предизвикателствата за момент, за да внесем доза щастие и романтика и вкъщи. Серията на „Крео” Happy-go-lucky е с онези сладки мотиви, които ни карат да се умиляваме и внасят лирично настроение и у дома. Препоръчваме ароматната свещ с ванилия, която е перфектна за създаването на нежна и интимна атмосфера, особено ако сте решили да прекарате празника на любовта в уютно сгушени с половинката в собствената си къща.

АРОМАТНА СВЕЩ HAPPY-GO-LUCKY ВАНИЛИЯ, КРЕО

И след ароматните свещи, не е ли време и за романтичните бижута J. Те са безспорно предпочитани за подарък от мъжката половина, а днес ще предложим няколко варианта, за които гарантираме, че ще разтопят всяко женско сърце.

Новата колекция на PANDORA е вдъхновена от любовта. Много любов, малки Купидончета, розови искрящи цирконии и нестандартни модели ще съхранят незабравимите моменти и ще направят празника за дамата на сърцето ви още по-специален. Може да ги намерите на партерния етаж в търговския център.

Thomas Sabo

Две различни концепции ни предлагат от щанда на Thomas Sabo, който също се намира на партера в Mall Plovdiv. Бижутата, подходящи за гравиране, са чудесен начин да изразите любовта си и да направите подаръка си по-личен и с послание с колекцията St.Valentine’s на THOMAS SABO.

UNOde50

Отново при тях не пропускайте да попитате и за предложенията на испанския бранд UNOde50. В тяхната Genderless серия може да откриете редица унисекс модели и да си подарите еднакви гривни, които се допълват. Изработката им е ръчна, а дизайнът  е с невероятно нестандартни и разчупващи стереотипите линии. Идея както за джентълмените, така и за дамите, които са в търсене на подарък за обичания мъж.

Invoke

От Invoke също разпалват въображението ни с някои интересни и закачливи бижута от колекцията си, посветена на Св. Валентин. Защото през февруари любовта е във въздуха, нали!?

Invoke

И за да не бягаме съвсем от сърчицата от 6 февруари в магазина на O bag  са подготвили продукти в романтичната тематика. Специално селектираните им чанти са своеобразен речник на чуждите езици и ни представят думата „любов”, написана по десетки начина:

OBag

…a часовниците им в нежно розово и искрящо бяло са истински разкош, който всяка дама би носила с удоволствие.

OBag

Идеята да ги подарите, прикрепени към балон – сърце, със сигурност ще ви донесе точки за креативност, а и ще е приятна закачка с детското у всяка дама. Нестандартни форми може да намерите на щанда за балони.

Да отворите сърцето си за любовта ви напомнят и от търговския център с промоцията „Отвори сърце за любовта” , валидна от 8 до 14 февруари. Всеки, пазарувал в Mall Plovdiv за поне 100 лв, натрупани от максимум 2 касови бележки, получава ръчно изработени шоколадови бонбони като комплимент за празника, защото от нас самите зависи да направим живота си сладък и да се заобиколяме с любов всеки ден.

Ако тази статия Ви е харесала, можете да я споделите във Facebook.

Правила на промоциятаНамери в мола