Код: бляскаво

Код: бляскаво

13.12.2018

Празнична визия: код бляскаво

Сезонът на партитата официално е открит! Блясък, пайети и кадифе – сега имаме извинението, за да се облечем бляскаво и с чиста съвест да си купим онази рокля, която не е подходяща за офиса, но ще стои убийствено под неоновите светлини в бара.

В самия край на декември е времето, когато често може да срещнем вечер из улиците на града съвременните версии на Пепеляшка, бляскави като героини от телевизионен сериал и готови да завладеят дансинга.

Ето и нашата селекция от няколко елемента, които са много подходящи за посрещането на 2019-а, а и повод да си купим нещо ново, с което да приветстваме дванайсетия час.

Кадифена рокля Bershka, 49,95 лв.

Кадифе – една от онези материи, които когато и да облечеш, падат тежко и стоят луксозно. Особено подходящ за зимните месеци и студените дни, кадифеният тоалет със сигурност ще ви накара да изглеждате стилни и съвсем в крак с най-актуалните модни тенденции.

В случай че се спрете на рокля от кадифе, добре е да изберете модел в тъмната цветова гама (черното винаги е класика) и да заложите на дискретни аксесоари, които да не отнемат от блясъка на визията.

Кадифено боди Bershka, 39,90 лв.

Кадифеното боди също е отличен вариант, защото то може да послужи като основа, върху която да разнообразите с интересни аксесоари, и дори да вкарате нещо бляскаво за акцент. Подходящо за съчетание с поли, панталони и дори дънки, гарантирано ще вдигне цялостната визия на друго ниво. А най-хубавото е, че винаги може да влезе в употреба впоследствие, дори под строгия делови костюм.

Рокля тип блейзър Bershka, 79,95 лв.

Пайети – не сме забравили и пайетите. Сякаш чакаме цяла година за повод да ги направим част от стила си, а след броени дни е точното време за това – Новогодишната нощ. Те са един от тези трендове, които може и да не се възприемат от всички, но този, който ги носи, никога не остава незабелязан. Съветът ни е да комбинирате роклята с едноцветно сако, за да да балансирате визията си и в никакъв случай да не прекалявате с аксесоарите.

Обеци тип халки Bershka, 15,95 лв.

Големи обеци – те винаги привличат вниманието към нежната дамска шия и дискретно загатнатото деколте. През тази година изключително модерни са големите халки. С тях може да оставите свой почерк дори и в по-семпли визии и да се въплътите успешно в духа на диско ерата. Приятно намигване в стил 80 – те 🙂

Комплект от 3 фиби с брокат, Bershka, 9,95 лв.

Аксесоари за коса – прическите с фиби са интересни и раздвижени. Тези аксесоари за коса могат да бъдат използвани по разнообразни начини, така че не само да прихванат косата по красив начин, но и да създадат елегантни фигури и елементи върху нея. А в случай че фризьорката е била ангажирана и сте останали без час за оформяне на косата, с тяхна помощ косата ви може да изглежда като направена от професионалист.

Обувки, Deichmann

Обувки – завършек на визията винаги са правилно подбраните обувки или ботуши. През този сезон отново на мода са дългите чизми, а моделите на Deichmann с акцент от дантела в горната част на чорапа са истински разкош. Те успяват да придадат фин силует на крака и да въведат още един непреходен елемент като дантелата в бляскавия ни тоалет.

Ако тази статия Ви е харесала, можете да я споделите във Facebook.

Намери в мола