BMS Food

BMS Food или „Българска кухня“ е най-голямата верига у нас, която предлага готвени специалитети от традиционната българска кухня. Ние сме сред първите в страната, насочили усилията и дейността си към здравословното хранене. С повече от 150 служители в 16 заведения, разположени в големите градове на България, ние ежедневно се грижим до всеки един наш клиент да достигат вкусни, свежи, прясно приготвени супи, салати, месни и безмесни специалитети, гарнитури, сосове, десерти, безалкохолни и нискоалкохолни напитки.

При нас винаги ще бъдете обслужени вежливо. С позитивното си и приветливо отношение, нашите момичета и момчета ще ви накарат да се почувствате уютно и приятно. Работим с екип от професионалисти, които спазват единен стандарт на обслужване и работа на касата и в кухнята. Добре обученият ни персонал ще ви консултира, насочи и посъветва винаги с усмивка.

Поддържаме уникалност в приготвянето на ястията

Това, с което се отличаваме, са нашите ПРЯСНО ПРИГОТВЕНИ ЯСТИЯ. Ние не ползваме консерванти, оцветители или подобрители. Приготвяме всичко на момента и на място, без предварителни заготовки. Неповторимият вкус на ястията постигаме като запазваме продукта, без да го замразяваме. Работим с най-новите технологии. Готвим в конвектомати, с помощта на които храната се задушава, запазва вкусовите си качества, полезните свойства и съставки. Към всяко ястие задължително добавяме щипка любов и много внимание.

Ползваме най-добрите продукти

Всичко приготвяме  с продукти от най-високо качество, от най-добрите производители и от утвърдени търговски марки. Зад нас стои богат и внимателно подбран  асортимент. В големия избор от ястия и напитки, поставяме в центъра на вниманието вкусните и висококачествени родни продукти.

Контакти:
Управител: Антония Лечева
Телефон: +359 88 255 5690
Имейл: office@bmsfood.bg
Уебсайт: bmsfood.bg
Instagram: bmsfood.bg

BMS Food

BMS Българска кухня – 2ри етаж