Forbrukslån på Minuttet | Tietokonekaiuttimet | Kredittkort | Strømpriser 2019 | Billigste Alarmselskap | Billig Forsikring | Billigste Mobilabonnement 2019 | Billig Internett

Fan Point Store

Fan Point Store предлага колекциите на световно-известни и утвърдени марки за облекла, обувки и аксесоари: G-Star RAW,  G-STAR RAW FOOTWEAR, SCOTCH & SODA, MAISON SCOTCH, CRUYFF CLASSICS, PME SHOES и RE:.

G-Star RAW

От своето създаване през 1989 философията на бранда G-Star винаги е била “Just the product”. Този подход е довел до множество нововъведения в областта на денима: стартиране на концепцията за `луксозния деним на улицата`; създаването на нов сектор в индустрията на денима чрез смесване на майсторска изработка с духа на улицата; популяризирането на суровия, необработен деним като привлекателен за носене материал; развитието на техния характерен силует; и използването на архитектурно и 3-D мислене при конструирането на денима. G-Star RAW предлага всекидневен, подходящ за всеки повод гардероб, който е съставен от модерни кройки, луксозни материали и остроумно брандирани якета, ризи, плетива и облекла.

Scotch & Soda

Scotch & Soda обичат да правят страхотни дрехи, които са подходящи за всеки. Продуктите с марката Scotch & Soda са с високо качество, много детайли и са на добра цена. Техните дизайнери не пестят усилия в създаването на продукти, вдъхновени от добре познатите и изпитани класически и винтидж стилове от цял свят. Марката Scotch & Soda е позната още от 80-те години. Тяхната колекция за дамите Maison Scotch излезе на пазара с колекция Пролет-Лято 2010 и вече допринася значително за развитието на компанията.

Cruyff Classics

Йохан Кройф основава своята собствена изтънчена спортна марка през 1979 г. Той искал да премахне старомодните спортни облекла завинаги. Сега, Cruyff Classics е модерна / лайфстайл марка и създател на Football Luxury. Cruyff Classics прави висококачествени, модерни обувки с луксозен външен вид, който ви кара да се чувствате победители. Продуктите въплъщават иновациите, и са направени с използването на нови материали и техники. Една марка за хора с амбиция и собствена визия.

Контакти:
Телефон: +359885930703
Имейл: f.p.mallplovdiv@fan-point.bg
Сайт: www.fanpoint.bg
Fan Point Store

Fan Point Store – етаж 1

fan point