TALLY WEiJL

TALLY WEiJL е интернационален бранд, предлагащ облекло, аксесоари и обувки, съобразени с последните  тенденции на световната мода. TALLY WEiJL създава дизайни на актуалните MUST-HAVES за всеки сезон! Най-горещите трендове и стилове се преплитат от дизайнерския екип на марката, за да се претворят с най-добрите материали в разнообразни колекции.

TALLY WEiJL предлага всичко, което е необходимо на една дама в над 900 магазина в 39 страни по света. Изборът е неограничен – от ултра модерен деним до романтични рокли.

През последните няколко години TALLY WEIJL непрекъснато разширява своето място на модната “сцена”, отваряйки повече от 100 магазина годишно! Днес TALLY WEIJL е един от най-големите световни играчи в модната индустрия за търговия на дребно. TALLY WEiJL се грижат всяка клиентка да открие перфектната визия и аксесоари както за ежедневно, така и за вечерно, и изобщо облекло за всякакъв повод!

Мисията на бранда е всеки ден жените, носещи продукти на TALLY WEIJL, да се чувстват удобно и специално. Винаги модерни, винаги актуални, винаги цветни, бляскави и стилни. И най-вече – винаги толкова секси. TALLY WEIJL – totally sexy!

Контакти:
Телефон: +359 88 416 1543
Имейл: tallyweijl.plovdiv@gmail.com
Уебайт: www.tally-weijl.com
Facebook: TALLYWEiJL.official

TALLY WEiJL – партер