Aleta Parizi

Тя се отличава с класическа елегантна шик визия. Костюмите са удобни, с прецизни кройки и строен силует. Във фирмените магазини, дамите ще намерят разнообразни модели сака, поли, панталони, рокли, блузи, палта, с готови предложения за комбинации. ALETA PARIZI е ангажирана с това, облеклата да отговарят на най-високите стандарти за качество.

В преследване на елегантността, дизайнерският екип на фирмата следва модните тенденции, като създава сезонно разнообразие от луксозни облекла. ALETA PARIZI предлага на своите взискателни клиентки, по две основни колекции на година, допълнени с междинни серии- „last minute”, уловили най-горещите новости. За постигане на това високо ниво, фирмата работи с платове, с естествен състав и благородни смеси, от най-добрите производители от Италия, Франция, Германия и България.

Сериозният успех на ALETA PARIZI на пазара, е предпоставка за създаването на верига собствени фирмени магазини. Благодарение на креативните служители и гъвкавото ръководство, вече функционират 14 магазина за дамска конфекция: в София -Serdika Center, Mall Sofia, ж-к Борово, кв. Гео Милев, ж-к Младост1, бул. Скобелев, ул. Граф Игнатиев, ул. Солунска; както и във Варна, Велико Търново, Стара Загора, Пловдив.

От началото на 2008 година новият творчески екип на ALETA PARIZI от моделиер-конструктори, с главен дизайнер Боряна Цанева, работят усилено за налагането на нова модерна визия. Стиловете и платовете се допълват взаимно. Великолепните оригинални теми при платовете, рефлектират върху очарователни лъскави ефекти и претенциозни текстилни структури.

Безкомпромисното отношение към качеството и желенията на клиентките, са приоритет на модната къща още от създаването и.

Контакти: 
Tелефон: +359 87 604 1822
Имейл: sonata@abv.bg
Уебсайт: aleta-parizi.com
Facebook: AletaParizi
Instagram: aletaparizi

ALETA PARIZI – партер