Уловете коледната магия с бижута Invoke

Уловете коледната магия с бижута Invoke

13.12.2023

Замисляли ли сте се колко от подаръците, които получавате наистина са специални и колко от тях просто ги забравяте? Едно бижу никога не ви оставя равнодушни, то не е обикновена вещ, носи душа и сантиментален смисъл. Бижуто е най-желаният подарък, защото повишава вашето себеусещане. Кара ви да се чувствате “по” във всичко – по-красива, по-елеганта, по-стилна. Затова е и най-добрият комплимент, който можете да получите от мъж с повод или без.

А говорейки за подаръци, Коледа е най-доброто време. Вълшебството на празника сякаш витае във въздуха и ние го уловихме специално за вас в серия от луксозни бижута. Създадохме колекция Silver Premium с мисъл за върховите моменти в живота. Тези ювелирни съкровища са най-добрият начин да ви забележат, с тях ще имате вид на знаменитост. Сребро с платинено покритие и специално шлифовани под микроскоп кристали кубичен циркон създават безподобно усещане за разкош. Ослепителната белота на блясъка е резултат от многостранното пречупване на светлината, получено чрез мозайка от циркони. Постигнахме ефекта на диамантената бижутерия по качество на изработката, а авторският дизайн ни отличава на пазара.

Избрахме Енджи Касабие и съпругът й Рабих Ел Зейн да представят празничната визия на Invoke във фотосесия, от която лъхат любов и хармония. Двойката въплъщава нашата представа за лукс, съчетана с неподправена чувственост. Сигурни сме, че и вие ще се вдъхновите да отбележите Коледа с бижутата от Silver Premium, пренесли озарението на безброй звезди. Носейки ги, дълги години ще се връщате към топлите мигове на щастие, магията им ще заживее във вашето сърце завинаги.

Намери в мола