Ресторант Макдоналдс™ с нова концепция

Ресторант Макдоналдс™ с нова концепция

05.08.2022

Концепцията „Experience of the Future” или „Преживяване от бъдещето“ е ключова част от плана за развитие на Макдоналдс™ в световен мащаб, в който основни приоритети са ежедневното подобрение на преживяването на гостите и създаването на една по-уединена среда. Ресторантът на веригата в Mall Plovdiv ще бъде преобразен в новата концепция през август и ще очаква своите клиенти за „Преживяване от бъдещето“ през септември.

Какво прави новите ресторанти Макдоналдс „Преживяване от бъдещето”?

Концепция „Направено за теб“

Като част на концепция „Направено за теб“ вече не приготвят бургерите и другите продукти предварително, преди поръчката – вместо това храната се приготвя специално за Вас, едва след като поръчате. По този начин се осигурява на гостите още по-прясно приготвена храна.

Дигитални екрани за самообслужване

Освен на касата, по обичайния начин, поръчките могат да бъдат извършвани и на дигитални екрани за самообслужване. Изберете любимата си храна, платете с банкова карта и проследете номера на поръчката си на екрана. Когато номерът Ви се появи, вземете поръчката си от посоченото място за получаване. Ако желаете да поръчате на дигиталния екран за самообслужване, но нямате или не желаете да използвате банкова карта, можете да заплатите поръчката си в брой на касата.

Намери в мола