Кой го носи по-добре #7

Кой го носи по-добре #7

13.12.2021

Кой го носи по-добре?

Празниците са време за награди
Впусни се новото ни модно предизвикателство с епизод седем на рубриката ни „Кой го носи по-добре?“, в която те срещаме с популярни лица, на които отправяме модни предизвикателства.

Гласувай за любимата си визия в коментар под видеото във Facebook и участвай за 1 от 3 броя GiftCard ваучери на стойност 100 лв.
Този път модният дуел е малко по-специален, защото една срещу друга излизат две сестри, и то близначки. Време е Сузи @suziegeorgieva_ и Рени renetaggeorgiev да премерят сили. За тях няма място за компромиси, когато говорим за мода и външен вид, а Мира им е подготвила изненада, за да бъде предизвикателството още по-оспорвано. Ето и на какви аутфити се спряха нашите участнички:

Сузи
1. Блуза Nike от Buzz
2. Накитници Nike JR от Sport Vision
3. Шапка Nike Jordan
4. Яке Nike от Buzz
5. Чорапи Nike JR от Sport Vision
6. Чанта Nike от Buzz
7. Очила Polaroid от Joy Optics
8. Маратонки Nike от Buzz

Рени
1. Палто Стилна жена
2. Риза Replay
3. Панталон Guess от Scandal
4. Чанта O Bag
5. Ботуши Fabiano
6. Шапка от Pronta

Гледай, гласувай, печели
Ти решаваш кой ще спечели модната битка! Гласувай в коментар „Кой го носи по-добре?“ до 28 декември под видеото във Facebook страницата на Mall Plovdiv и можеш да спечелиш 1 от 3 броя GiftCard ваучери на стойност 100 лв., с който да допълниш своя есенен стил.
Имената на късметлиите ще обявим тук на 29 декември 2021 г. Печелившите участници се определят на случаен принцип.

Виж повече за техните избори, както и целите аутфити, във видеото „Кой го носи по-добре?“ във Facebook страницата ни.

За още модни идеи и вдъхновения те очакваме в Mall Plovdiv всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА

За да пазаруваш безопасно
Задължително носи предпазна маска покриваща носа и устата. Ако си забравил своята, обърни се към Рецепция, където ще получиш безплатна.
Спазвай дистанция от поне 1,5 м от други хора и е препоръчително да използваш маркировката за еднопосочно движение в коридорите на търговския център.
Поддържай хигиена на ръцете си. На всички входове на търговския център са осигурени станции с безконтактни диспенсери за дезинфектант.

Намери в мола