Кой го носи по-добре #6

Кой го носи по-добре #6

11.11.2021

Кой го носи по-добре?

Есента е време за пъстри награди
Готов ли си за поредното ни модно предизвикателство? Епизод шест на рубриката ни „Кой го носи по-добре?“, в която те срещаме с популярни лица, на които отправяме модни предизвикателства, вече те очаква.

Гласувай за любимата си визия в коментар под видеото във Facebook и участвай за 1 от 3 броя GiftCard ваучери на стойност 100 лв.
Отново ставаме свидетели на модния дуел между две дами, които не правят компромиси със своя стил – Адриана @mybeautymadness и Ирина @when_you_wonder_what_to_wear. Те ще ни покажат, че да изглеждаш невероятно и да съчетаваш тоалетите си може да бъде много лесно и забавно. А Мира и този път е подготвила артикул, който да направи предизвикателството още по-оспорвано. Ето и на какви аутфити се спряха нашите участнички:

Адриана
1. Шал от Pronta
2. Рокля New Yorker
3. Палто Salsa от Fusion
4. Пръстен Pandora
5. Часовник Guess от Giulian
6. Чанта Estil
7. Кубинки Paolo Botticelli

Ирина
1. Поло Tally Weijl
2. Дънки Replay
3. Обици от Pronta
4. Яке Diesel от Collective
5. Кубинки Catwalk от Deichmann

Гледай, гласувай, печели
Ти решаваш кой ще спечели модната битка! Гласувай в коментар „Кой го носи по-добре?“ до 25 ноември под видеото във Facebook страницата на Mall Plovdiv и можеш да спечелиш 1 от 3 броя GiftCard ваучети на стойност 100 лв., с който да допълниш своя есенен стил.
Имената на късметлиите ще обявим тук на 26 ноември 2021 г. Печелившите участници се определят на случаен принцип.

Виж повече за техните избори, както и целите аутфити, във видеото „Кой го носи по-добре?“ във Facebook страницата ни.

За още модни идеи и вдъхновения те очакваме в Mall Plovdiv всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА

За да пазаруваш безопасно
Задължително носи предпазна маска покриваща носа и устата. Ако си забравил своята, обърни се към Рецепция, където ще получиш безплатна.
Спазвай дистанция от поне 1,5 м от други хора и е препоръчително да използваш маркировката за еднопосочно движение в коридорите на търговския център.
Поддържай хигиена на ръцете си. На всички входове на търговския център са осигурени станции с безконтактни диспенсери за дезинфектант.

Намери в мола