Кой го носи по-добре #5

Кой го носи по-добре #5

20.10.2021

Кой го носи по-добре?

Есенните трендове носят награди
Дойде време и за новото ни модно предизвикателство! Петият епизод на рубриката ни „Кой го носи по-добре?“, в която те срещаме с популярни лица, на които отправяме модни предизвикателства, вече те очаква.

Гласувай за любимата си визия в коментар под видеото във Facebook и участвай за 1 от 3 броя GiftCard ваучери на стойност 100 лв.
Този път двете дами, които се изправят една срещу друга, са страхотните – Лора @loradobreva и Стамена @stamenadatseva, които ще ни покажат, че да изглеждаш добре и в тон със сезона е лесно. А Мира отново ще ги провокира да покажат модните си умения в забавното предизвикателство. И този път в основата на двата аутфита имаме артикул, който предизвиква въображението.

Гледай, гласувай, печели
Ти решаваш кой ще спечели модната битка! Гласувай в коментар „Кой го носи по-добре?“ до 3 ноември под видеото във Facebook страницата на Mall Plovdiv и можеш да спечелиш 1 от 3 броя GiftCard ваучети на стойност 100 лв., с който да допълниш своя есенен стил.
Имената на късметлиите ще обявим тук на 4 ноември 2021 г. Печелившите участници се определят на случаен принцип.

Ето и на какво се спряха нашите участнички:

Лора
1. Пуловер Andrews Ladies
2. Палто и панталон Replay
3. Пръстен Pandora
4. Очила от Joy Optics
5. Чанта и кубинки GiAnni

Стамена
1. Рокля и връхна риза Tally Weijl
2. Колие и чанта Pronta
3. Кубинки GiAnni

Виж повече за техните избори, както и целите аутфити, във видеото „Кой го носи по-добре?“ във Facebook страницата ни.

ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА

За още модни идеи и вдъхновения те очакваме в Mall Plovdiv всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

За да пазаруваш безопасно
Задължително носи предпазна маска покриваща носа и устата. Ако си забравил своята, обърни се към Рецепция, където ще получиш безплатна.
Спазвай дистанция от поне 1,5 м от други хора и е препоръчително да използваш маркировката за еднопосочно движение в коридорите на търговския център.
Поддържай хигиена на ръцете си. На всички входове на търговския център са осигурени станции с безконтактни диспенсери за дезинфектант.

Правила на промоциятаНамери в мола