Летните тенденции идват с награди

Летните тенденции идват с награди

14.07.2021

Летните тенденции идват с награди

Каним те с нас на модно приключение! Следи епизодите на рубрика ни „Кой го носи по-добре?“, в която те срещаме с популярни лица, на които отправяме модни предизвикателства.

Гласувай за любимата си визия в коментар под видеото във Facebook и участвай за 1 от 3 ваучера на стойност 100 лв. за магазин O bag, Tally Weijl или Pandora.

Този път на гости са ни страхотните – Ренета (renetakonarska) и Мария (miawashere), които ще ни покажат колко е лесно да изглеждаш добре през лятото. С помощта на стилистката Мира ги провокирахме да се впуснат в забавна модна битка като зададохме аксесоар, който и двете трябва да съчетаят в свой аутфит.

Какви магазини посетиха и какво ни разказаха за своите любими комбинации, виж във видеото „Кой го носи по-добре?“ във Facebook страницата ни.

Гледай, гласувай, печели

Ти имаш ключова роля в модната битка! Гласувай в коментар „Кой го носи по-добре?“ до 28 юли под видеото във Facebook страницата на Mall Plovdiv и можеш да спечелиш 1 от 3 ваучера за 100 лв., с който да допълниш своя летен стил.

Подготвили сме ти 1 бр. ваучер за магазин O bag – персонализиращите се продукти, произведени в Италия, 1 бр. ваучер за свежите предложенията на Tally Weijl и 1 бр. ваучер за Pandora, където ще откриеш богато разнообразие от дамски бижута – колиета, пръстени, обици, гривни и др.

Имената на късметлиите ще обявим тук на 29 юли 2021 г. Печелившите участници се определят на случаен принцип.

За още модни идеи и вдъхновения те очакваме в Mall Plovdiv всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

За да пазаруваш безопасно

Задължително носи предпазна маска покриваща носа и устата. Ако си забравил своята, обърни се към Рецепция, където ще получиш безплатна.
Спазвай дистанция от поне 1,5 м от други хора и е препоръчително да използваш маркировката за еднопосочно движение в коридорите на търговския център.
Поддържай хигиена на ръцете си. На всички входове на търговския център са осигурени станции с безконтактни диспенсери за дезинфектант.

ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА

Правила на промоциятаНамери в мола