Детски празник с National Geographic KIDS „Клуб Малки Откриватели“ в Mall Plovdiv

Детски празник с National Geographic KIDS „Клуб Малки Откриватели“ в Mall Plovdiv

18.05.2021

Тази година детският празник в Mall Plovdiv ще продължи цели 6 дни! Дай начало на летните приключения като се включиш в откривателския клуб на любимото детско списание National Geographic KIDS!

От 1 до 6 юни всяко дете е добре дошло, а ние сме се погрижили за истински вълнуващ празник с много игри, забавление и подаръци!

„Клуб Малки Откриватели“ предизвиква малчуганите с 5 тематични къта – „Роботика“, „Лаборатория“, „Опознай България“, „Традиции“ и „Пловдив днес и утре“. Забавлявай се в петте зони – програмирай робот, направи си слуз, опознай забележителностите на България, пробвай да изиграеш кръшна ръченица или да разпознаеш стар български обичай, развихри въображението си за бъдещето на любимия град Пловдив!

Във всеки кът ще получиш печат, а най-смелите изследователи, които преминат и през петте къта, ще получат много подаръци! Любезните ни партньори от Philicon ще внесат свежест и разнообразие в празника със сокове Fresh за всяко дете! Първите 100 деца през всеки от шестте дни ще получат безплатен малък сладолед от Afreddo. Всяко дете със събрани 5 печата ще може да участва и в ежедневна томбола за награди, осигурени от ADEO, Deichmann, Сиела, Колев и Колев, и Комсед!

Програма на събитието:

Място на провеждане: Mall Plovdiv, ниво +1.

Участието на всяко дете е напълно безплатно. Активностите са подходящи за деца над 3г.
На територията на Mall Plovdiv и в зоната за провеждане на събитието ще бъдат спазвани всички изисквания свързани с мерките за безопасност в условия на пандемична обстановка.

Правила на промоциятаНамери в мола