Каним те на модно приключение

Каним те на модно приключение

14.05.2021

Потопи се в пролетно-летните тенденции и спечели награда

Каним те с нас на модно приключение! В новата ни рубрика „Кой го носи по-добре“ ще те срещаме с популярни лица, на които ще отправяме модни предизвикателства. Първите ни гости са две прекрасни дами с изявен личен стил – Ивелина FRICHIC и Мариела Funkdoobie, които ще ни покажат своите любими пролетно-летни комбинации. С помощта на стилистката Мира ги провокирахме да се впуснат в модна битка като зададохме аксесоар, който и двете трябваше да съчетаят в свой аутфит.

Какви магазини посетиха и какво ни разказаха за своите любими комбинации, виж във видеото “Кой го носи по-добре?“ във Facebook страницата ни: https://www.facebook.com/mallplovdiv

Гледай, гласувай, печели

И ти имаш ключова роля в модната битка!Гласувай в коментар „Кой го носи по-добре?“ до 27 май под видеото във Facebook страницата на Mall Plovdiv и можеш да спечелиш 1 от 3 ваучера за 100 лв., с който да допълниш своя пролетно-летен стил.

Подготвили сме ти 1 бр. ваучер за предпочитаното място на всички любители на качествените маратонки BUZZ Sneaker Station, 1 бр. ваучер за мултибранд магазина Collective и 1 бр. ваучер за „Стилна Жена“, където ще откриеш луксозна дамска мода.

Имената на късметлиите ще обявим тук на 28 май 2021 г. Печелившите участници се определят на случаен принцип.

За още модни идеи и вдъхновения те очакваме в Mall Plovdiv всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

За да пазаруваш безопасно

• Задължително носи предпазна маска покриваща носа и устата. Ако си забравил своята, обърни се към Рецепция, където ще получиш безплатна.
• Спазвай дистанция от поне 1,5 м от други хора и е препоръчително да използваш маркировката за еднопосочно движение в коридорите на търговския център.
• Поддържай хигиена на ръцете си. На всички входове на търговския център са осигурени станции с безконтактни диспенсери за дезинфектант.

Правила на промоциятаНамери в мола