Mall Plovdiv работи

Mall Plovdiv работи

16.04.2021

Уважаеми клиенти,

Mall Plovdiv ще работи с временно намалено работно време от 10 януари 2022г. от 11:00 до 20:00 часа*.

На територията на търговския център се допускат посетители, които притежават „Зелен сертификат“** за:

– завършен цикъл на ваксинация или незавършен цикъл на ваксинация с двудозова ваксина – за срок до 30 дни от поставяне на първата доза от ваксината

– преболедуване на COVID-19 за срок до 365-тия ден от датата на първия положителен резултат от PCR изследване или от бърз антигенен тест за COVID-19

– отрицателен PCR тест, направен до 72 часа преди влизане в търговския център, или отрицателен антигенен тест, направен до 48 часа преди влизане в търговския център

За Ваше удобство до входа от външния паркинг работи лаборатория за SARS-CoV 2 Ag бърз тест, където можете да се изследвате, ако има такава нужда, непосредствено преди влизане в търговския център.

*Възможни са различия за отделните търговски обекти. Кинокомплексът Cinema city работи според програмата на прожекциите публикувана тук 

** Не важи за лица под 18 г.

Здравето и сигурността на нашите посетители са на първо място за нас и ще продължим да полагаме всички грижи за Вашето спокойно и безопасно пазаруване. При планиране на посещението си спазвайте стриктно противоепидемичните мерки:

 • Задължително е носенето на предпазна маска покриваща носа и устата.
 • Спазвайте дистанция от поне 1,5 м от други хораи е препоръчително да използвате маркировката за еднопосочно движение в коридоте на търговския център.
 • Поддържайте хигиена на ръцете си. На всички входове на търговския център са осигурени станции с безконтактни диспенсери за дезинфектант. Сапунът в диспенсерите в сервизните помещения има дезинфекциращ агент, както и в самите сервизни помещения също са поставени станции с дезинфектант.

При възникнали въпроси относно работата на търговския център преди или по време на посещението ви, не се колебайте да се свържете с Рецепция на място, по имейл (reception@mallplovdiv.bg) или телефон (0885 963 434).

Предварително Ви благодарим, че спазвате всички противоепидемични мерки!

Бихме искали да ви информираме също, че здравето на нашите служители, бизнес партньори и клиенти е най-големият ни приоритет и с оглед неговото запазване на територията на Mall Plovdiv се предприемат и следят за спазване всички мерки в съответствие с разпоредбите.

Контролиран достъп:

 • На територията на търговския център не се допускат посетители без предпазна маска покриваща носа и устата.
 • Ограничава се броя посетители на територията на мола, както и в отделните търговски обекти.
 • Лимитира се броят пътници в асансьорите, както и разположението им върху ескалаторите.
 • Следенето за спазване на всички гореизброени се осъществява посредством представители на охраната на търговския център и видеонаблюдението в реално време на цялата му територия.

Хигиена:

 • Увеличен персонал и респективно честота на почистване и допълнителна дезинфекция на всички повърхности в целия търговски център, включително тоалетните помещения. Всички служители са оборудвани с предпазни средства.
 • Поставяне на дезинфекциращи изтривалки на всички входове на търговския център.
 • Поставяне на станции с одобрен от Министерството на здравеопазването дезинфектант за ръце за свободно ползване от посетителите в близост до всички входове на търговския център, както и в предверията към и в самите тоалетни помещения.
 • Климатичната инсталация работи с 100% свеж въздух, без рециркулация. Системите се дезинфекцират и филтрите се сменят регулярно според изискванията.

Реорганизация на движението:

 • На територията на търговския център е направена реорганизация на движението по алеите така, че посетителите да следват еднопосочно движение. Поставена е подова маркировка.
 • Поставени са информационни табели, напомнящи знаци и се излъчва аудио съобщение за спазване на социална дистанция от минимум 2 м.

Какво правим още:

 • В зоната за хранене (когато работи) се дезинфекцират масите, столовете и контейнерите за отпадъци след всеки клиент, а ползването на табли е ограничено.
 • Поставени са информационни знаци с препоръка за използване главно на електронни и безконтактни методи на плащане, както и изчакване пред касите на разумна дистанция.
 • Насърчаваме ограничаването на престоя в затворени пространства с намаляването на работното време на търговския център както и с премахването на пейките в коридорите на мола.

Следим и спазваме стриктно официалните разпоредби и си запазваме правото да коригираме работния процес на търговския център в кратки срокове в съответствие с инструкциите.

Намери в мола