Mall Plovdiv работи

Mall Plovdiv работи

16.04.2021

Уважаеми клиенти,

Работното време на търговския център е от 10:00 до 21:00* часа, всеки ден.

При планиране на посещението си имайте предвид следните изисквания спрямо разпоредбите на Министерство на здравеопазването:

 • Задължително е носенето на предпазна маска покриваща носа и устата.
 • Спазвайте дистанция от поне 1,5 м от други хораи е препоръчително да използвате маркировката за еднопосочно движение в коридоте на търговския център.
 • Поддържайте хигиена на ръцете си.На всички входове на търговския център са осигурени станции с безконтактни диспенсери за дезинфектант. Сапунът в диспенсерите в сервизните помещения има дезинфекциращ агент, както и в самите сервизни помещения също са поставени станции с дезинфектант.

 

Ресторантите на територията на Mall Plovdiv работят от 10:00 до 22:30 часа.

Работят с клиенти на място всички търговски обекти предлагащи стоки и / или предоставящи услуги.

Кинокомплексът Cinema city работи според програмата на прожекциите публикувана тук.

*Възможни са разминавания в работните часове на някои търговски обекти поради забавяне в организацията на работния им процес.

 

Паркингът на търговския център функционира според обичайните правила.

При възникнали въпроси относно работата на търговския център преди или по време на посещението ви, не се колебайте да се свържете с Рецепция на място, по имейл (reception@mallplovdiv.bg) или телефон (0885 963 434).

 

Бихме искали да ви информираме също, че здравето на нашите служители, бизнес партньори и клиенти е най-големият ни приоритет и с оглед неговото запазване на територията на Mall Plovdiv се предприемат и следят за спазване всички мерки в съответствие с разпоредбите.

Контролиран достъп:

 • На територията на търговския център не се допускат посетители без предпазна маска покриваща носа и устата.
 • Ограничава се броя посетители на територията на мола, както и в отделните търговски обекти.
 • Лимитира се броят пътници в асансьорите, както и разположението им върху ескалаторите.
 • Следенето за спазване на всички гореизброени се осъществява посредством представители на охраната на търговския център и видеонаблюдението в реално време на цялата му територия.

Хигиена:

 • Увеличен персонал и респективно честота на почистване и допълнителна дезинфекция на всички повърхности в целия търговски център, включително тоалетните помещения. Всички служители са оборудвани с предпазни средства.
 • Поставяне на дезинфекциращи изтривалки на всички входове на търговския център.
 • Поставяне на станции с одобрен от Министерството на здравеопазването дезинфектант за ръце за свободно ползване от посетителите в близост до всички входове на търговския център, както и в предверията към и в самите тоалетни помещения.
 • Климатичната инсталация работи с 100% свеж въздух, без рециркулация. Системите се дезинфекцират и филтрите се сменят регулярно според изискванията.

Реорганизация на движението:

 • На територията на търговския център е направена реорганизация на движението по алеите така, че посетителите да следват еднопосочно движение. Поставена е подова маркировка.
 • Поставени са информационни табели, напомнящи знаци и се излъчва аудио съобщение за спазване на социална дистанция от минимум 2 м.

Какво правим още:

 • В зоната за хранене (когато работи) се дезинфекцират масите, столовете и контейнерите за отпадъци след всеки клиент, а ползването на табли е ограничено.
 • Поставени са информационни знаци с препоръка за използване главно на електронни и безконтактни методи на плащане, както и изчакване пред касите на разумна дистанция.
 • Насърчаваме ограничаването на престоя в затворени пространства с намаляването на работното време на търговския център както и с премахването на пейките в коридорите на мола.

Следим и спазваме стриктно официалните разпоредби и си запазваме правото да коригираме работния процес на търговския център в кратки срокове в съответствие с инструкциите.

Правила на промоциятаНамери в мола