Моловете също имаме право да работим

Моловете също имаме право да работим

21.01.2021

Ние, екипът на Mall Plovdiv, заставаме твърдо зад твърдението, че здравето на нашите служители, клиенти и бизнес партньори е най-големият ни приоритет.  На територията на търговския център бяха въведени от самото начало на пандемичната обстановка в страната и се спазват всекидневно всички мерки в съответствие с разпоредбите на Заповедите на Министъра на здравеопазването и Областна администрация Пловдив. Въпреки това, не получаваме логичен отговор и решение относно забраната за пълното ни опериране. Ние сме част от обществения живот. Ние създаваме възможности за бизнес и работа на стотици хора. Изпълнихме всичко. Ние също имаме право да отворим за работа.

Ние, моловете в България, осигуряваме общо десетки хиляди работни места и подпомагаме ефективната работа на важни бизнес сектори в страната. Продължителното затваряне на моловете се отрази катастрофално на финансовото състояние на всички опериращи в търговията на дребно бизнеси, чиито инвестиции допринасят значително за благосъстоянието на икономиката на страната ни. Много специалисти в момента стоят без работа. А aко продължим да бъдем затворени, още много ще изгубят препитанието си. Полагаме всички усилия да отговорим на трудностите, които посрещнахме заедно с нашите служители и бизнес партньори.

Оперираме съгласно всички разпоредби и препоръки на здравните власти, за да предотвратим разпространението на вируса. Въведохме всички необходими мерки за безопасност, базирани на най-добрите световни практики. Следваме стриктни правила за дезинфекция, осигуряваме дори повече от изискуемата минимална физическа дистанция, както и отлична циркулация на въздуха в общите помещения. Да продължим да бъдем затворени вече не може да бъде опция за нас.

Не са ни известни медицински доказателства и научни изследвания, които установяват, че в моловете рискът от заразяване е по-голям, отколкото всяко друго физическо място за пазаруване, което не е затворено със заповед. Организираният и стриктно спазван режим на работа на търговските центрове в противоепидемични условия позволяват на клиентите да пазаруват удобно, без струпвания и с контрол на потока от хора. Охраната на всеки търговски център следи денонощно за спазването на реда и въведените мерки за безопасност от всички посетители – предимство, което не бива да бъде пренебрегвано.

За нас е не по-малко важно да запазим здравето на всички наши клиенти, служители бизнеспартньори и техните близки. Въвеждайки и спазвайки всички необходими мерки, можем да запазим и тяхното препитание.

Трябва да работим пълноценно, за да заживеем заедно в новата нормалност. Защото при нас е безопасно.

#WEARESAFE

Правила на промоциятаНамери в мола