Да си направим ефектни кадри с коледни декори: къде?

Да си направим ефектни кадри с коледни декори: къде?

23.11.2020

Остава малко повече от месец до Коледа и макар и плахо вече започваме да усещаме уюта и топлотата на празниците. Въпреки че 2020-а година не е като никоя друга и ни постави пред големи предизвикателства, магията  още е жива и искаме всеки да успее да отвори сърцето си и да повярва в това. Няма универсално средство, за да избягаме от ежедневните тревоги, но ние от екипа на Mall Plovdiv ви предлагаме поне за кратко да потънете в приказните зимни декори и да върнете усмивката на лицето си с няколко ефектни кадри.

Доста от вас си спомнят снимачните площадки от лятото, които се превърнаха в арена на безброй весели моменти, а тъй като ние винаги се стремим да носим усмивки, решихме да обогатим идеята си и да докараме елените и шейната на дядо Коледа в Пловдив. Във времена на социална изолация и дистанция е трудно да бъдем всички заедно, но пък ви предлагаме да грабнете най-близкия си човек и да се нащракате в най-щури пози. Никой не обича скучни и статични снимки, а във вълшебните стаи на Mall Plovdiv имате възможност да развихрите въображението си. Това може да направите с абсолютно безплатна професионална фотосесия. През уикендите и в избрани дни от седмиците за всички желаещи на разположение ще е  фотограф, с който да сътворите своя перфектен кадър! За целта е нужно да си запишете час по телефона или на рецепция, а след това имате възможността да превърнете 2 снимки в неповторими коледни картички за най-обичните си. От търговския център ще ги разпечатат на място за вас.  Всяка сесия включва заснемане в четирите декора, в рамките на 15 минути. След това ще получите дигиталните снимки по имейл.

Но нека да се “гмурнем“ виртуално в обстановката и да представим всички интересни идеи, които ни хрумват за снимките:

selfieshop mall plovdiv

 

Зимна приказка

Тук сякаш сте попаднали сред декора на зимната версия на Снежанка и седемте джуджета от популярната приказка на Братя Грим. Е, в къщичката няма да намерите удобно легълце, за да отпочинете, но слагайте най-пухкавия пуловер и шапка и ръкавици, защото в последните години да се снимаш до снежен човек в Пловдив си е истинска рядкост. Няма вече такива зими, в които се събуждаме под меко снежно одеяло, а на бялото всичко изглежда толкова чисто и прекрасно…

christmasselfieshop

Шейната на чудесата

И ако си мислите, че подаръците няма да стигнат до нас тази година поради ограниченията в пътуването, ние ще ви успокоим, че шейната с коледните пакети е вече в Града под тепетата! Трябва ѝ само водач, защото и дядо Коледа има нужда от почивка. Във вълшебната нощ ни е нужен голям ентусиаст, който може да влиза през комини и да навигира елените!

selfieshop

Елените на дядо Коледа

Нашите са на райета, но пък са с коледни цветове. Преди да скочите на шейната, може би е добра идея да се направите по едно селфи и да се уверите, че са приятелски настроени.

selfieshop

Обърнатият свят

Тази година и без това нищо не е същото, така че защо пък да не си направим традиционната коледна фотосесия с главата надолу. Може и да преобърнем късмета и току-виж след Нова година всичко си дошло на мястото. Пробвайте да застанете като връх на елхата, но и се уверете, че сте с най-бляскавия си тоалет. Празниците са си време за блясък и вълшебство, нали!?

Погрижили сме  за безопасността на всеки посетител, за което ви съветваме да прочетете повече на този линк.

Нека сложната ситуация да не е повод за отдалечаване, а да се възползваме и от тези наглед малки закачки, които да ни събират дори и за минути заедно. Запечатайте вълшебните моменти, за да си спомняте с усмивка след това за тази щура година!

Намери в мола