Какво е най-изгодно да купим на Черния петък?

Какво е най-изгодно да купим на Черния петък?

20.11.2020

Случва се само веднъж през година и за шопинг маниаците това е денят с главна буква. Всички го очакват с нетърпение и трескаво подготвят списъци месеци преди това. Миналата година ви споделихме няколко съвета как най-спокойно да пазарувате през последния петък на ноември, но днес ще споделим с вас какво е най-изгодно да си купите.

Макар че през 2020-а заради коронавирусната пандемия голяма част от брандовете  не агитират с прекалено гръмки обещания и големи кампании, те още в началото на месеца започнаха с намаления на определени артикули и с примамливи промоции.

А ето и 5-те най-продавани групи стоки, заради които наистина си струва да почакаме края на ноември и да предвидим пазара като първа задача за деня:

electronic devices black friday

Електронни устройства

Това винаги е била една от най-желаните групи стоки от всяко домакинство. Наистина си струва да поизчакаш някой и друг ден, за да се сдобиеш на по-добра цена с нов модел телефон, телевизор, лаптоп и прочие технологични джаджи. Обикновено при тях дори разлика от 20 – 30% надолу се изразява в доста голяма сума, а това означава и повече спестени пари за семейството. Тук съветът ни е първо добре да помислите от какво имате действителна нужда и след това да си оставите време, за да направите собствено проучване кой модел е подходящ. Така в деня ще сте подготвени с точните характеристики и няма да губите ценни минути в сравнения и умуване на място или пред екрана. Все пак не забравяйте, че често промоционалните количества са ограничени и свършват бързо!

winter jacket black friday

Tom Tailor

Зимни облекла

Дългите зимни месеца тепърва са пред нас, така че имате достатъчно време да се подготвите добре за ниските температури. Препоръчваме ви да заложите на топло яке или палто. Особено, когато са в намаления, някои артикули от по-високия клас могат да бъдат много изгодни, а това е покупка, която ще ползвате с години. За последните модни тенденции във връхните дрехи може да си припомните една от предишните ни статии за зимните якета на сезона.

sports equipment black friday

Спортно облекло и оборудване

През пандемията голяма част от хората започнаха да спортуват у дома, а за някои упражнения си е нужно и малко по-специално оборудване. Сега е моментът да проверите офертите при уредите, подходящи за раздвижване вкъщи, защото те могат да бъдат доста добра инвестиция не само в здравето ви, но и в психическото състояние.

sneakers black friday

Кецове

Може и да звучи странно, но голяма част от проучванията твърдят, че точно на Черния петък е изгодно да дебнете кецовете, по които отдавна въздишате и държите в кошницата. В момента те са много актуален тренд и буквално може да ги носите през цялата година. Покупката на нещо качествено и красиво със сигурност ще се оправдае във времето.

toys black friday

Детски играчки

По принцип голяма част от детските магазини още в началото на месеца пуснаха изумителни промоции и сега е изгоден момент да облекчите работата на дядо Коледа и да сте спокойни, че любимото детенце ще има подаръка, който си е пожелало. Особено хитовите играчки понякога свършват две седмици преди 25 декември и ако не искате тогава да изпадате в ситуация, в която има опасност от разочаровани, по-добре е да действате навреме.

Правила на промоциятаНамери в мола