По празниците стават чудеса със #selfieshop Направи си 4 различни фотосесии

По празниците стават чудеса със #selfieshop Направи си 4 различни фотосесии

10.11.2020

Уважаеми клиенти, във връзка с временното ограничаване на посещенията в търговски центрове тип мол, Коледният #selfieshop ще бъде временно затворен считано от 28 ноември 2020 г. Информация относно повторното му отваряне ще бъде обявена на сайта на търговския център след възстановаване на пълния работен процес на търговския център.

***

Преобърни представите си за празниците с Mall Plovdiv

Направи празниците незабравими с нашите нови #selfieshop стаи. Кой обича скучни празнични снимки? Именно. Затова се погрижихме да имаш невероятни селфита за спомен и създадохме 4 зимни стаи, които ще преобърнат представите ти. Остава да дойдеш и да запечаташ моментите сам или със своите близки.

#SelfieShop те очаква на етаж 1 срещу малкия ескалатор чак до 30 януари. Участието е безплатно и не е обвързано с покупка.

Работно време за посетители: всеки ден от 11:00 до 20:00 ч., в периода от 10 ноември до 31 януари. Почивни дни: 24, 25, 31 декември и 1 януари.

Безплатна професионална фотосесия

Запечатай магията на празниците с лична фотосесия от професионален фотограф, който ще е на разположение в #selfieshop стаите през уикендите, както и в избрани дни през седмицата. Запиши си час по телефона на 0885 963 434 или на място на рецепция в Mall Plovdiv.

Всяка сесия включва заснемане в четирите декора, в рамките на 15 минути. След това ще можеш да получиш дигиталните снимки по имейл, като го предоставиш на място. Снимките ще бъдат изпратени веднага.

Коледни картички за теб

Превърни снимките си в коледни картички, които да изпратиш на любимите хора! Избери 2 снимки от професионалната си фотосесия в #selfieshop, а ние ще ги разпечатаме на място за теб.

 

За да се забавляваш безопасно

  • В помещението ще бъдат допускани до 2 посетителя едновременно. При посещение на групи от над двама човека, ще се допуска само по една група.
  • Всички повърхности в #selfieshop сe третират с LIQUID GUARD – течна нано защита.
  • Персоналът на selfieshop стаите ще бъде с лични предпазни средства.
  • Посетителите могат да се снимат без маска, при спазване на дистанция от поне 2 м.
  • Продължителността на посещението на един клиент в #selfieshop може да бъде до 15 мин.
  • В допълнение, при влизане в #selfieshop можеш да дезинфекцираш ръцете си.
  • Изчаквай реда си на разумна дистанция от другите.

 

Декорите

Зимна приказка

 

Първата локация ще ти даде възможност да се пренесеш в истинска зимна приказка – дълбоко в горите отрупани със сняг се крие малка къщичка с най-добрите стопани на света. Чудно, нали?

 

Обърнатият свят

По празниците стават чудеса особено когато откриеш магичната стая, в която гравитацията не съществува. Разходи се из нея и снимай колкото искаш.

 

Елените на Дядо Коледа

Тук поканихме специални гости, които ще направят селфитата повече от специални. Снимай се с елените на Дядо Коледа и си пожелай нещо за празниците.

 

Шейната на чудесата

Къде се крият всички подаръци, преди да стигнат до нас? В шейната, разбира се.

Докосни се до вълшебството на празника и го запази с уникална снимка.

Правила на промоциятаНамери в мола