Зимните якета на сезона в селекция от Tom Tailor

Зимните якета на сезона в селекция от Tom Tailor

06.11.2020

На някои от вас може и да им се струва, че още е прекалено рано да вадим зимните якета от гардероба, но пък ние нямаме търпение да се сгушим уютно в меките и приятни материи на новите предложения за сезона от бранда Tom Tailor. Всъщност, немалка част от подбраните артикули спокойно може да носите в по-студените и мрачни есенни дни, особено ако не обичате отдолу да се навличате или изобщо не сте фенове на принципите на наслояването в облеклото. При по-високи температури комбинирайте с любимите дънки с висока талия и съвсем леки памучни пуловери/блузи, а за най-мразовитите зимни моменти – заложете на поло блузи и меки рипсени панталони.

Моделите на 2020-а година ни позволяват да изглеждаме едновременно стилно и топло облечени, затова защо не започнете да планирате тоалетите още отсега и не изберете своя предпочитан избор!?

Якета, гарнирани с кожа

Това е тенденция, която наблюдаваме всяка зима и винаги придава на продуктите едно малко по-ретро излъчване. От друга страна, не може да отречем, че кожата е мека и веднага ти се приисква да се увиеш уютно в нея. Може да я срещнете както в дамските, така и в мъжките модели, така че си остава въпрос на предпочитания. От модна гледна точка очакваме, че стилът ще има доста почитатели и каквото и да изберете – ще сте актуални. Задължително заложете на изкуствените варианти

„Мечешки“ палта

Това са най-уютните палта, съществуващи в момента и този сезон те триумфално се завръщат. Със сигурност не са най-практичната покупка, тъй като по-скоро подхождат на небрежен и ежедневен стил. Често ги срещаме в комбинация с популярните джогър панталони, пуловери с качулка и огромните маратонки. С тях лесно може да прескочите до магазина, удобно загърнати, дори и по пижама. Съветът ни е да изпробвате реално подбрания модел, тъй като особено при по-фините и дребни дами е важно да не е прекалено оувърсайз. По принцип подхождат най-много на високи и слаби жени, за които добавянето на малко повече обем към фигурата не е проблем.

Неутрални цветове пухенки

За тези от нас, които живеят в сериозно студен зимен климат, пухенките не са просто моден избор, а направо необходимост. Този сезон на мода и при дамите, и при господата са съвсем изчистените модели в неутрални тонове – бежово, кремаво, тъмносиньо са перфектен избор, когато искате да се различавате от черния тренд в зимните месеци. Подхождат си с абсолютно всичко и са сравнително лесни за съчетания. Е, не ги носете на строго официални мероприятия, но за офиса са съвсем приемливи. Препоръчваме да подбирате по-дългите варианти, за да покриете максимално много площ от тялото. Незаменими са при температури под нулата.

Изискани вълнени палта

Има ли нещо по-изискано от класическо вълнено палто в стил блейзър? Почти няма значение какво ще носите под него, тъй като палтото ще гарантира, че цялостният ви вид е изтънчен. Разбира се, поне един модел е абсолютно задължителен за всеки гардероб. Обръщайте внимание на състава на материята при покупка. Колкото по-голям е процентът вълна, толкова повече ще ви топли. Комбинирайте с подхождащ шал и ще сте винаги стилни и модерни.

 

Правила на промоциятаНамери в мола