Най-купуваните играчки тази година

Най-купуваните играчки тази година

15.10.2020

Featured

Всички като че ли сме още на лежерна лятно-есенна вълна, но ние ви уверяваме, че само да мигнете и бързо ще влезете във водовъртежа на задаващите се празници. И за да не попаднете в най-неподходящия момент в чудене какво е актуално сред малчуганите през 2020-а година, вече подготвихме за вас списък с най-предпочитаните играчки. Подбрали сме за вас варианти за малки и пораснали момичета и момчета, а в някои от тях и вие самите може да вземете участие и така да направите играта още по-забавна.

Детска парти машина за захарен памук

Това е предложение и за малки, и за големи. Та кой не обича сладкия мирис на памука и не пъха щастливо нос в огромното розово облаче от захар!? С нея се работи лесно в домашни условия и е идеален начин за забавление в семейна обстановка. Само за няколко минути ще може да се насладите на невероятния вкус на любимото лакомство, а и може да споделите с приятели.

Забавна игра Удари

Удари е високотехнологична игра, която увлича както порасналите дечица, така и техните по-малки братя и сестри. Съдържа в себе си цели 4 варианта на забавление.  Всяка част допринася за развиване на отделни качества като: състезателен дух, приемане на емоциите, добра памет, умения за работа в екип и др.

Героите и брандираните играчки от Пес Патрул

Анимационните филмчета винаги са били приковаващи вниманието и днес вече има редица герои, които малчуганите възприемат като любимци и примери за подражание. В последно време като че ли най-предпочитан сред децата е Пес Патрул, който представя приключенията на няколко симпатични кучета, решени да помогнат в трудна ситуация.  Водач им е едно обикновено момче, което пък е доказателство, че всеки може да даде своя принос и да се опита да превърне света в по-добро място. Когато става въпрос за избор на конкретна играчка, разнообразието наистина е огромно. Може да подберете както поотделно Маршал, Чейс, Скай, Ръбъл, Зума или Роки, така и да се спрете на превозно средство, пъзел и всякакви други аксесоари, брандирани с любимците от телевизионния екран.

Конструктори

Вече сме подготвяли за вас любопитни факти за най-известната марка конструктори –  LEGO, затова днес ще насочим вниманието ви към подобни модели от немския бранд Playmobil. Те са страхотна алтернатива и предлагат също завидно количество серии, от които да избирате. Отново комплектите са разделени както на съвсем мини, в които има малка фигурка с аксесоар, така и огромни кутии, с частите от които може да построите огромен замък, кораб, бензиностанция, ферми и какво ли още не. Различните съставни части и герои са отлична възможност сами да си създадете това, което е интересно на детето и под формата на ролева игра да ангажирате вниманието му и да обяснявате функционирането на болницата, живота в зоопарка или различни забавления.

Рисуване по номера

Това е много интересно арт предложение за всички запалени по четките и боичките. Фокусирането върху точното оцветяване е добър начин, за да стимулирате концентрацията и да отдадете вниманието си на личен проект. В комплекта има шаблон с нарисувани контури на детайлите на картината. Всеки от тях трябва да бъде оцветен в различни цветове, като номерата се следят както на шаблона, така и върху капачето на боичката.

 

 

 

 

 

Правила на промоциятаНамери в мола