Как да носите поло този сезон?

Как да носите поло този сезон?

08.10.2020

Може и да сме си мислели, че полото изчезна от актуалните тенденции още през 90-те заедно с редица други дрехи, но както повечето неща, които са били на мода през това десетилетие, то се възражда напълно през 2020-а.  Най-хубавото при него е, че съществува от стотици години и съумява да запази своя елемент на практичност през вековете. Въпреки че се счита за прекалено скучно, наглед скромното поло всъщност  е най-лесният начин да направите един прост тоалет да изглежда по-креативен. И на логичния въпрос как – отговорът е много лесен. Просто трябва да се научите да го комбинирате с правилните артикули и да го наслоявате по неочаквани начини. А тъй като знаем, че това звучи по-лесно на теория, отколкото в действие, ние от екипа на Mall Plovdiv сме подготвени с идеи за вдъхновение.

Рокля с дълъг ръкав

Това е доста нетрадиционна комбинация, но особено в предстоящите студени дни ще е незаменима. Подберете мека материя поло, която да задържа максимално топлината на тялото, а отгоре облечете рокля. За да направите тоалета си по-интересен, навийте ръкавите, показвайки тези на полото. Може да се спрете или на координиращо си цветово съчетание, или на тотален контраст. След това добавете чифт ефектни обици и сте готови за предизвикателствата на деня. Перфектен начин да удължите времето, в което носите любимите си ефирни рокли и да ги превърнете в практични есенни тоалети.

Неизменните класики

Тъй като все пак още не е твърде студено, не е нужно да трупате толкова много слоеве. В момента е достатъчно да замените традиционната класика от дънки и тениска с прилепнало поло и отгоре да наметнете карирано сако за разкош.  Лесно и без много да го мислите и съчетавате. За целта е добре да имате 1-2 поло блузи в основни цветове: бяло, черно, бежово, сиво, синьо.

Къса пола и жилетка

Преди да започнете да прибирате мини полите в гардероба, изпробвайте ги в съчетание с плътен черен чорапогащник и поло в горната част. Дори ако е твърде студено, може да прибавите жилетка и да завършите с палто. А за да не стои ретро заради жилетката, разчупете тоалета с малка чанта-колан на кръста.

Визия изцяло в черно

Няма нищо лошо в това да носите изцяло черен тоалет. Всъщност е доста стилно, стига да знаете как да избегнете мрачната визия с подходящите аксесоари и контрастни текстури. За съчетание с поло предлагаме класическо кожено яке и обикновени дънки, но към тях да добавите множество колиета, които да бъдат акцент. Също така при изцяло черни дрехи, препоръчваме да носите плътно прилепнали дрехи, за да не се изгубите в цвета и оувърсайз тренда.

Костюм и маратонки

Лесна работна визия за моментите, в които не знаете какво да облечете сутрин. Плътен костюм с ефирно поло и разчупването му с удобни маратонки. Винаги изглежда професионално, практично и младежко!

Причудливи щампи и слоеве

И тъй като не залитаме само в едноцветни варианти, поло с интересна шарка и цветна щампа е лесен вариант, за да придадете характер на външния си вид. Може да го „омекотите“ с други артикули в неутрални тонове, но и да подсилите ефекта с допълнителни десени.

Под риза с копчета

Трик за наслояване , който е незаменим, ако живеете в по-суров климат. Разкопчейте ризата, докъдето се чувствате комфортно и добавете колиета за разкош.

Дръзки цветове и панталони

Изборът на един, но ярък и привличащ погледите цвят, също е добра опция. Жълто или неоново розово контрастира на мрачния есенно-зимен пейзаж и създава настроение и в най-студения зимен ден. Останалите части на тоалета координирайте цветове за завършена визия.

Оувърсайз рокля/блузон

Ако предпочитате тази тенденция, не се страхувайте  да носите дългите пуловери като рокли. Пристегнете с колан талията, за да оформите силуета и гарантираме, че ще се чувствате уютно и удобно сгушени като в нежна прегръдка.

А как точно ще го съчетаете вие?

 

Правила на промоциятаНамери в мола