5 аксесоара за коса, които всички носят сега

5 аксесоара за коса, които всички носят сега

02.10.2020

Сутрините всички бързаме, нали?! А това автоматично означава и минимално, или почти никакво време за косата, особено ако имаме нужда от нещо по-сериозно от само сресване и донагласяне с пръсти. Но пък за щастие, ние от Mall Plovdiv имаме решение и на този така нормален за нежната половина от човечеството проблем – аксесоарите за коса.

Със супер силата да направят косата ви да изглежда красива с минимални усилия, те са перфектният щрих, когато чувствате, че  тоалетът ви е малко обикновен и се нуждаете от леко нещо в плюс. А най-добрата новина през сезона есен/зима е, че те продължават да са все така актуални и докато не сме сложили шапките, може да се възползваме от тях.

И докато обмисляме есенния си гардероб и планираме покупките, съветваме ви да не пропускате да се сдобиете и с нещо за дните, когато времето за нищо не ви стига, но твърдо не желаете да направите компромис с външния си вид. От популярните пластмасови шноли до ефектната диадема – днес сме подбрали за вас най-популярните аксесоари за коса, които са по всички Инстаграм кадри в момента.

Bershka

Супер скрънчита

От поне две години тези обемни ластици за коса започнаха своя възход на модния хоризонт. Първоначално ги носеха основно тийнейджърите, но все повече се използват и във визиите на всички фешънисти. Днес те са свръхобемни и освен на косата, могат да бъдат носени и като аксесоар на ръката. Популярна материя през есен 2020 е органзата и е много нежен начин, за да създадете контраст с по-грубите и дебели платове, характерни за студения сезон.

H&M

Бандани

Явно няма да прибираме в скоро време банданите, шаловете и кърпите и дори дизайнерите ни показаха по подиумите как да ги съчетаваме с тоалетите си. Това е много умен трик за стилизиране, който създава завършеност и консистентност във визията.

New Yorker

Големи диадеми за коса

И това не са просто ленти за коса, а направо корони, достойни за някоя кралска особа! Намачкана текстура, подплатено кадифе и красиви флорални шарки са само част от детайлите, които правят тези аксесоари толкова желани и актуални.

H&M

Щипки за коса от 90-те

Вече няма нужда да се притеснявате, когато не може да оформите косата си. Просто вземете обикновена пластмасова шнола и закрепете  непокорните кичури. Това е една много лесна прическа, вдъхновена от 90-те, която стана популярна напоследък сред знаменитости като Бела Хадид и Хейли Бийбър.

Bershka

Красиви фиби

За накрая оставяме фибите, защото не смятаме, че те някога са излизали от мода в последните сезони! Украсени с красиви перли и ослепителни камъни, вълната от фиби тази есен бързо ще добави малко блясък към ежедневния ви вид. Дори, ако ви омръзнат в косата, винаги може креативно да заметнете шала си или да ги поставите на ревера на сакото си! Все пак модата днес се крие в умението да носим артикулите по най-различни начини и въображението винаги е добре дошло!

Правила на промоциятаНамери в мола