Stela Shop – нестандартната градска мода

Stela Shop – нестандартната градска мода

17.09.2020

Да следваш сляпо модните тенденции става все по-лесно с огромното количество информация онлайн и дори готовите сглобени визии в интернет пространството. Но да изградиш собствен стил, който да те отличава рязко от тълпата, си е едно предизвикателство, което не всяка дама се осмелява да приеме. Обикновено в ерата на fast fashion магазините предлаганите артикули са почти идентични и когато търсим нещо по-необикновено, удряме на камък.

В Mall Plovdiv обаче, един от последните обекти, който отвори врати, заслужава напълно да бъде сложен в категорията с нестандартна градска мода и интересни предложения за дрехи, аксесоари и обувки, тотално бягащи от идеята за конвенционалното.

Stela Shop е български бранд със собствено производство от вече над 10 години. Концепцията за по-щурите им дизайни започва още тогава с потребността на собственичката Стела Джонова да облече нещо по-различно и чрез личния си пример да вдъхнови хората да не се страхуват да изразят себе си чрез облеклото, което избират.

Постепенно освен облекла започват да предлагат  чанти и обувки от естествена кожа с идеята, когато една дама влезе в магазина, да може да подбере цялостна визия и да излезе с променено мислене. А най-хубавото и възнаграждаващото за тях е, че с годините това наистина се случва. Клиентите първоначално плахо пристъпват прага, но впоследствие се доверяват и сами преодоляват собствените си ограничения.

Самата Стела активно участва не само при създаването на колекциите, но и при продажбите в магазините на марката, за да не губи контакта с потребителите и да научава от първо лице тяхното мнение за създадените дизайни. Понякога в разговорите дори сама за себе си преценя за някои промени, които би могла да въведе в артикулите и така се получават дрехи, вдъхновени от самия клиент.

Ако трябва да опишем стила на Stela, то определено ще започнем с бунтарско и гръндж излъчването, което по-голямата част от тоалетите ѝ носят за нас. Разбира се, не липсват нежни и романтични модели, обикновено по празници, но те отново са със закачка, за да не изневеряват съвсем на типичната визия.

За есенно-зимния сезон 2020 заради селекцията им от тенденции и пресъздаването им в характерните модели наистина си струва да посетите магазина им в търговския център още този уикенд:

Карето е един от най-предпочитаните принтове, а полата-пачка пък е идеална за комбинация с чифт черни кубинки, за да балансира по-женственото и нежно излъчване на роклята.

Гащеризоните са задължителни за сезона според модните блогъри, а тук те са с интересна кройка, която е за най-смелите експериментатори. В същото време късите ръкави и дългите крачоли са перфектни за преходното време, а с едно сако отгоре дори може да получите нещо наистина впечатляващо като визия.

Ето и една комбинация, която макар и в черно, никой не може да нарече скучна. Носете над изчистени дънки за акцент или комбинирайте с роклята в каре – и в двата случая няма да съжалявате, че сте се спрели на тези на пръв поглед щури модели, в които тюлът е ефирен детайл.

Още един сет от дреха и обувки, които се допълват отлично. Това е тоалет, за който няма нужда от допълнителни аксесоари. Просто нарамете изчистена черна и сте готови да завладеете града.

Нещо съвсем удобно, с което спокойно може да препускате по задачи цял ден и да не сте ограничени от стягащи материи. Акцент е кроп топът, който в съчетание с долната част разкрива само съвсем малко от рамото и няма нужда да се притеснявате, че не сте подходящо облечени.

А на вас оставяме да посетите магазина и да откриете това, което ви вдъхновява и ще носите с удоволствие!

 

Правила на промоциятаНамери в мола