Fresh Box – да се заредим с витамини 

Fresh Box – да се заредим с витамини 

11.09.2020

Преходът от лятото към есента е труден не само поради тъгата ни по отминалите безгрижни и ваканционни дни, но и защото често се свързва със спад в нивата на енергия, отслабена имунна система и проблеми с кожата и косата. Изобилието на плодове и зеленчуци от градината вече не е толкова голямо, завръщаме се с пълна сила към работните задължения и това неизменно ни кара да се чувстваме постоянно уморени и доста демотивирани.

Тук на помощ могат да ни дойдат природните съставки с доказано положително действие върху организма. Призоваваме ви да не попадате отново в кръговрата само на бързото хранене, а да се стараете да доставяте на тялото си достатъчно количество витамини. А когато сте в движение, това лесно може да се получи чрез консумацията на прясно изстискани сокове. Те помагат на кожата  да повиши нивото си на хидратация и спомагат за засилването на кръвообращението и имунната система.

Отскоро и в Mall Plovdiv вече може да се възползвате от полезните вещества на природата под формата на голям брой плодови и зеленчукови фрешове, различни видове смути, както и други свежи и полезни напитки на щанда на Fresh Box – етаж 2.

Концепцията на компанията е да предлага здравословни продукти като всичко се получава на деня, за да се използва прясно. Препоръката им за преходния сезон е фреш, съдържащ ябълки, магданоз, джинджифил, лимон и спанак.

Напитката съчетава в себе си полезните вещества и диетични фибри от ябълката. Тя също е богата на съдържание на витамин Ц и заедно с лимона е препоръчителна за засилване на имунитета. Магданозът и джинджифилът също са с доказани укрепващи свойства, като някои от тях са: подсилване на костната структура, подпомагане на храносмилателната система, антивъзпалително действие, детоксикиращ ефект и др. А спанакът е отдавна познат с благотворното си влияние при анемия, стомашно-чревни проблеми и нормална сърдечно-съдова функция.  Този фреш е истинска здравословна бомба, която гарантирано ще спомогне за свежест и прилив на енергия по всяко време на деня. Богатите хранителни вещества в пресния сок започват да изчезват в рамките на няколко минути, затова изпивайте веднага.

Макар и да са изключително полезни, при приемането на фрешове може да има ограничения във вида на плодовете и зеленчуците, които се използват. Например гроздето не е препоръчително за хора с диабет, тъй като съдържа много глюкоза. Прекалено киселинните напитки пък е добре да се избягват от страдащи от гастрит, язва и други заболявания на храносмилателната система. Добре е преди да изберете своя любим вид, да се консултирате с нутриционист или лекар. Но ако веднъж превърнете в навик консумирането им сутрин, това в дългосрочен план ще повлияе благотворно на целия ви организъм.

Специфичното във Fresh Box е, че за получаването на прясно изстискан сок се използват бавно оборотни машини, които действат на принципа на студеното пресоване. При този метод получената течност не се окислява, извлича се максимално количество полезни вещества и витамини и не се получава разделяне на пластове.

Разбира се, на място може да се насладите и на отлично приготвени кофеинови напитки , а за любителите на капучиното – ще получите и интересна рисунка върху питието си, приготвено от опитен бариста. В момента на щанда тече промоция, при която за всеки закупен фреш може да се възползвате и от безплатно кафе – отлична комбинация за свеж старт на деня

Правила на промоциятаНамери в мола