Отново на училище с приказни герои за малки и големи

Отново на училище с приказни герои за малки и големи

03.09.2020

Samsonite и American Tourister с нова колекция раници с атрактивен дизайн и много функционалности.

Първият учебен ден официално си е точно зад ъгъла и вероятно вече сте започнали с приготовленията. Миналата седмица подбрахме 5 удобни визии за най-малките, а днес представяме новите тенденции при нещо абсолютно задължително – раницата. Тя е незаменим артикул както за учениците, така и за дечицата, посещаващи ясла или градина. Важно е да бъде качествена, за да ви служи дълго време, а и удобна за експлоатация, защото се използва абсолютно всеки ден.

Първото ни предложение е за най-малките и е идеален спътник в градината или за кратки екскурзии и разходки. Герои са любимите животинчета: лисиче, коала, таралеж и фаворитът на всички момиченца – еднорогът. Подходящи са за машинно пране, така че няма да се притеснявате от неизменните петънца от храни и детски игри, а и имат място за надписване на име и адрес. Презрамките са подплатени и прилягат удобно на детското гръбче, а размерът – достатъчен за комплект за преобличане, шише за вода и лека закуска.

Следващата колекция е предназначена за децата в малко по-голяма възраст. Тя се състои от раници и чанти в малко по-ретро стил. Те са големи и съдържат отделни прегради за лаптоп, бутилка, както и външен джоб с цип за предмети, до които имате нужда от бърз достъп. За по-добра устойчивост са предвидени и колани през гърдите, особено предвид обема от учебници, които децата трябва да носят ежедневно. Цветовата палитра е отлично комбинирана в пастелни, но не прекалено светли цветове, за да има устойчивост на прах и мръсотия. За повече съвети относно избора на ученическа раница съветваме да си припомните и статията ни от миналия септември.

Почти няма как да предлагаш детски артикули и да не включиш популярните герои на Дисни в продукцията си. Те са вечни и всяко мъниче намира своя любимец сред богатата гама от игриви мишлета, закачливи патета, смели паячета и нежни снежни човеци.

Раниците с Mickey&Minnie Mouse са с бродерии и определено се отличават от повечето модели с апликации, а от колекцията за по-големите героите са под формата на дискретни значки, което ги прави много подходящи за училищните приключения.

Ергономичните предложения са идеални за първите четири години в училище, особено ако на детето ви се налага да носи раницата си дълго време на гръб. Те се отличават с регулируема височина на задния панел и растат заедно с ученика. Има възможност за закачане на допълнителни светлоотразителни елементи и LED светлини за по-голяма безопасност.

UrbanGroove пък е името на селекцията от бранда American Tourister. Тя ще се хареса и на най-големите, защото формата и десена на раниците отлично кореспондира с тийнейджърската мода и последните тенденции при учениците.

Не забравяйте да се възползвате и от кампанията „Чудесата се завръщат“ . Повече подробности за условията прочетете тук, а ние ви пожелаваме приятно и ползотворно пазаруване!

 

 

Правила на промоциятаНамери в мола