Най-сетне на кино – дългоочакваните заглавия за август и септември от Cinema City Mall Plovdiv

Най-сетне на кино – дългоочакваните заглавия за август и септември от Cinema City Mall Plovdiv

17.08.2020

Почти шест месеца без филми…Това се случи с кино индустрията покрай пандемията от коронавирус и направо преобърна света на всички маниаци по новите филмови ленти. Дори с отварянето на търговските центрове и залите зрителите трудно се върнаха към предишните си навици за посещение на кината поне веднъж в седмицата. Холивуд преустановиха заснемането на планирани заглавия, а редица премиери бяха отложени.

За щастие, като тук искрено се надяваме, че сме оставили най-тежката част зад гърба си, от Cinema City в Mall Plovdiv само преди няколко дни ни зарадваха, че в края на август и през септември ще може да се насладим в познатата обстановка на някои интересни нови заглавия.

Първата премиерна дата е за зрелищния екшън трилър Тенет.  В борбата си за спасението на света от Трета световна война, героят е въоръжен само с една кодова дума – „Тенет“. Мисията му го въвлича в мътните и опасни води на международния шпионаж, но това, пред което се изправя, е извън реалното време, нещо напълно непознато. Не е пътуване във времето, а е «Инверсия»…

В главните роли ще се насладите на Робърт Патинсън и Джон Дейвид Уошингтън, а 26 август е така дългоочакваният ден!

Само две седмици по-късно – на 10 септември хитовата корейска група BTS ще зарадват феновете си под тепетата с нов филм-концерт, а дотогава от Cinema City ще пуснат отново на голям екран на 28 и 30 август миналогодишния им хит #BringTheSoulTheMovie, за да подгреят верните армита от Пловдив. Продажбата на билети онлайн и на касите и за двата филма стартира на 13 август, а BreakTheSilence обещава да се превърне също в истинска сензация.

Следващото ново заглавие е историята на легендарната жена войн Хуа Мулан. Тя решава да заеме мястото на болния си баща, предрешена като мъж, за да служи в армията и да защитава страната си от чужди нашествия. Това е епично пътешествие, което ще я превърне в легендарен боец и ще й спечели уважението на цялата нация и гордостта на баща й. Премиерната дата е 11 септември.

А дотогава още днес си запазете билети и посетете 4DX прожекцията на Генезис. Той събира в себе си истинско звездно присъствие – Леонардо ди Каприо, Джоузеф Гордън Левит, Том Харди, Марион Котияр и др., а четириизмерната технология напълно ще ви потопи в магията на кинематографичното изживяване. При нея, ефектите стимулират сетивата на зрителите далеч отвъд границите на аудио-визуалното преживяване в стандартните кино салони. Всяко филмово заглавие идва на екран с уникална хореография и смесица от въздух, вода, аромат, движение, вибрации, които се случват в синхрон с действието на екрана.

С новите премиерни заглавия вече няма нужда да скучаете през оставащите горещи дни и може да съчетаете разходката по магазините в търговския център с уговорка за кино с приятел. А ние сме нетърпеливи и за още премиери и вълнуващи филми до края на годината!

Правила на промоциятаНамери в мола