Beste Forbrukslån 2019 | 144hz Näyttö | Kredittkort Bonus | Solcelleanlegg | Husalarm | Forsikringsselskaper | Billigste Telefonabonnement | Verditakst av Bolig
Бижутата на лятото

Бижутата на лятото

09.07.2020

През тази година на предизвикателствата всеки ден ни доказва, че нищо няма да е съвсем същото. И въпреки че поради глобалната пандемия социалният ни календар може би не е толкова запълнен, колкото ни се иска, все пак и сами трябва да си намираме повод, за да си доставяме радост и да изглеждаме добре ежедневно, нали!?

Като алтернатива на трупането на дрехи през този сезон ви предлагаме да поразгледате актуалните колекции и да попълните кутията си с някои нови бижута. Това е и много лесен начин да вдигнете визията си на следващо ниво и да разнообразите тоалетите си, придавайки им понякога напълно нов изглед.

В началото на годината ви споделихме за 5-те тренда, които се оформиха през пролетта, а сега ще допълним още малко селекцията си и с няколко артикула, които ни напомнят за жаркото лято.

Вериги:

UNOde50

Колиетата и гривните под формата на верига са навсякъде и все повече ще ги виждаме в ежедневната мода. Доста от нас си спомнят подобни модели от 90-те, но вече едва ли ни учудва, че всичко ново е добре забравено старо. Плътни или тънки, къси или дълги, златни или сребърни – в момента това няма абсолютно никакво значение, важното е да ги има. Може да ги носите и в съчетание с други по-тънки верижки и да наслагвате едно върху друго, за да създадете визуален обем и да привлечете погледите към деколтето. Подхождат отлично с тениски и нежни топове, а ако под формата на бижу за врата ви се струват твърде привличащи вниманието, подберете гривна в тази плетка.

Камъни:

Sense

Те също се завръщат след предпочитанията ни, особено когато са в тон с тоалета, или в цвета на Голямото синьо. Този тип бижута са малко по-трудни за съчетаване, така че е добре да ги подбирате спрямо конкретна визия. Не ви съветваме да слагате всичко от комплекта наведнъж, а по-скоро комбинирайте с подхождащи си елементи. Стоят адски красиво на сатенени дрехи и при официални поводи.

Животински представители:

Glamour Lux

Направо от фауната на джунглата или саваната не бива да се изненадвате, ако видите накацали представители на животинския свят по ревери или дамски деколтета. По модните подиуми те бяха представени под доста смелата форма на гигантски скарабеи или хищни тигри, но за ежедневието по-скоро насочваме тенденцията към нежни колиета и брошки с калинки, пеперуди и риби, обсипани с блестящи камъни.

Перли:

My Silver

Любимото бижу на всяка французойка, перлата също присъства в нашата селекция за лято 2020. Тя може да бъде с неправилна форма или перфектно кръгла и красяща изящно дамската шия. Това е и украшение, което никога няма да ви омръзне и лесно може да носите, дори и да се обличате по-лежерно.

Халки:

Imiks

Обеците – халки са си направо класика като денима, а тази година може да ги намерите навсякъде и в най-различна големина. Никога няма да сбъркате, ако прибавите още един чифт към колекцията си, защото те са подходящи за всяка възраст. Има най-различни разновидности и дори се предлагат в интересни комбинации с перли и камъни. Тъй като 2020-а година е високосна, препоръчваме да се поглезите с чифт в сребро. По-големите модели придават и леко бунтарски вид на визията, така че добре пасват с по-лежерни детайли.

А коя е вашата любима тенденция при бижутата през този сезон?

Правила на промоциятаНамери в мола