Класическа мъжка мода за лято 2020

Класическа мъжка мода за лято 2020

08.07.2020

Всички използвани за илюстрации в статията модели може да намерите в магазин Celio

Въпреки че обожаваме да пишем за дамската мода и за всички тенденции, които тази година на предизвикателствата ни предлага, не сме забравили и господата. При тях винаги нещата са една идея по-обрани, особено на родна почва. Повечето приемат разходката по магазините като истинско китайско мъчение и може да ги примамиш в търговския център единствено с обещанието за леденостудена бира след това.

За да направим избора им за лято 2020 по-лесен обаче, ние от екипа на Mall Plovdiv се обърнахме към един от търговците на мъжка мода, за да селектираме от тяхната колекция няколко задължителни елемента. Спираме се на класически предложения, които може да съчетаете лесно помежду им или пък да подберете още нещо по последен писък, за да балансира визията.

Сега няма нужда да се лутате в безцелни разходки по етажите, а бързо може да грабнете само това, което ви е нужно:

Тениски с якичка и къси ръкави

Това е класически модел, който е много подходящ както за свободното време, така и за лежерни дни в офиса. Подберете няколко в базови цветове – тъмносиньо, бяло, екрю и сте готови за всякакви ситуации. Пасват добре както с дънки, така и с по-официални панталони, че дори и с къси такива.

Къси панталони за почивки и градски разходки

Колкото и да е сериозна работата и строга работната ви среда, все пак има дни, в които може да си позволите къси панталони. Поне по време на морската отпуска! Тази година моделите са в нежни, пастелни цветове със закачливи мотиви. Ако фламингото и палмите ви се виждат твърде младежки или ангажиращи, заложете на нещо морско и гарантирано няма да сбъркате!

Памучни тениски с обло деколте

Те са по-скоро за свободното време, затова за тях предлагаме да експериментирате цветово. Бледозеленото е лесен за съчетаване нюанс, който придава стил, без да е крещящ и набиващ се на очи. Тук може да експериментирате и с бял цвят, но с по-интересен детайл. Флоралите са страхотен избор за летните дни.

Дънкови шорти

В дамския  вариант им посветихме цяла отделна статия как да се съчетават стилно, но при господата винаги е по-просто. Каквото и да изберете, ще изглеждате небрежно модерно! Във вариант с маратонки и дръпнати хавлиени чорапи те са адски тренди в момента, а за ваканцията предлагаме да подберете еспадрили на бос крак и по-светлия им вариант.

Ленена риза

Бяла, бежова или тъмносиня – тя никога няма да е излишна в гардероба ви. Още с обличането ѝ ще ви създаде усещане за лято, а материята ще ви спаси от горещините. В момента се носи дори и разкопчана на плажа като част от морската визия. Само внимавайте дамата на сърцето да не я вземе назаем, защото оувърсайз трендът в женския гардероб все още диктува правилата във всички колекции.

Тениска с послание

Това определено не е артикул, запазен само за дамите, а е лесен начин да изразите себе си. Обичаме варианта в розово и въпреки че е сравнително смел избор, ще ви гарантира възхитени погледи.

Всички илюстративни материали са ни предоставени от магазина и могат да бъдат намерени в актуалната колекция. Сега е удобен момент да изберете дрехи, които едновременно да са модерни, но и класически.

Правила на промоциятаНамери в мола