Как да бъдем уникални това лято?

Как да бъдем уникални това лято?

02.07.2020

В морето от безброй модни предложения мнозина от нас често губят себе си. Следим сляпо всички тенденции и купуваме най-актуалните артикули. Разбира се, в това няма нищо лошо и е съвсем нормално всяка дама с интерес към индустрията да е в час с трендовете.

Има обаче и едни детайли, които могат лесно да ни разграничат от масовостта на бързата мода и да прибавят щипка уникалност във всяка наша визия. Едно такова местенце с усет към различното отвори врати наскоро в Mall Plovdiv, за да предизвика въображението ни и да ни вдъхнови да си измислим нещо свое, което винаги да ни носи настроение и да ни отличи от тълпата.

Всъщност, СветлодарЪ не е просто ателие. СветлодарЪ е любов, грижа и внимание към детайлите, отдаденост и страст. Създателите му творят наистина с душа и създават индивидуалност със специално отношение към всяка една поръчка.

Да си направиш тениска по собствен дизайн с любим цитат или картинка не е новост, но е отлична идея за разнообразяване на гардероба и за създаване на дреха, на която истински да се радваш. Погрешно е схващането, че това е възможно на блуза само в бял цвят, защото в магазина наистина има голямо разнообразие от модели в различни нюанси и с отлично качество. От ателието гарантират, че може да се печата върху всеки цвят и се получава безупречен и наситен резултат.

В ежедневната дейност работят с много крайни клиенти, които идват с индивидуален проект и често всички работещи стават част от него. Редовно това са приятни поводи като рождени и имени дни, годишнини, момински и ергенски партита. Няма как покрай такива силни емоции да не се създава и истински забавно настроение, а нерядко и някои почти инфарктни ситуации.

Една от най-напрегнатите им случки в работата била, когато получили поръчка за авторски платнени чанти от ИК Хермес с предварително уговорен краен срок на изпълнение. Всичко започнало по план, но както се случва в реалността, впоследствие започнало да се обърква. От неточната дата на доставка за чантите (цяла седмица закъснение)– до технически проблем с принтера и впоследствие още перипетии с този, взет за поръчката. Така, недоспали , но уверени, че трябва да изпълнят обещаното, дори успели да си поемат дъх за няколко минути след опаковането на поръчката.

Е, в крайна сметка, тази ситуация се оказала и ценен  урок, че за своите клиенти те могат да направят и невъзможното възможно, за да бъдат уникални и щастливи с избрания дизайн.

Технологията, която използват, е на принципа на пълноцветен дигитален печат. При нея мастилото се впръсква директно в плата, попива в тъканта и си остава там. Могат да претворят абсолютно всичко върху материята, а от вас е нужно да им изпратите само дизайна, снимката или логото. Всичко останало по процеса е грижа на професионалистите, а вие получавате и безплатна предпечатна подготовка на файла.

Тениските могат да бъдат в най-различни размери и на разположение са както дамски, така и мъжки и детски модели. Платнените торбички пък са универсален подарък, който когато е с лично послание, е много ценен и подходящ за всякакъв пол и възраст.

Печатът върху тениска или чантичка е идеален начин да бъдете уникални през този сезон и е съвсем в духа на устойчивата концепция за мода. Така може да си купите артикул, който истински ви харесва и с послание, зад което заставате, за да го носите години наред и да създавате безброй визии с него!

Правила на промоциятаНамери в мола