Освежаване на автомобила в Auto Spa Mall Plovdiv

Освежаване на автомобила в Auto Spa Mall Plovdiv

04.06.2020

Едно от безспорните предимства, когато пазаруваш в големите търговски центрове, е че освен покупките може да свършиш още доста полезни неща. Плащането на сметки, отмятането на посещения в банкови офиси, че дори и освежаването на автомобила се превръщат в дейности, за които не си отделяш специално ден, а ги съчетаваш с приятната разходка по магазините. Така единият час, който колата ни прекарва на паркинга, всъщност може да се окаже много ползотворен.

Грижата за автомобила не се състои само в това да изберем най-новия модел според възможностите си, но и в последващата поддръжка, като редовното му почистване и освежаване са не по-малко важни. Те неминуемо ще прибавят още по-голяма доза удоволствие при шофирането, но и ще допринесат за по-дългото запазване на добрия външен вид на колата.

На ниво подземен паркинг в Mall Plovdiv, в секция D, се намира и един от обектите на Auto Spa, които гарантират, че ще имате превозно средство като след истинско СПА изживяване. Освен стандартните процедури, включващи измиване на външна и вътрешна част, пране на тапицерия, полиране и пастиране, в автомивката са на разположение и някои по-специализирани услуги, гарантиращи перфектен вид като от продажбения център.

За всички автомобилни маниаци, които пазят фанатично превозното си средство и искат то да е защитено и блестящо както в деня покупка, в Auto Spa Mall Plovdiv предлагат продължителна защита с полагането на специално керамично покритие. Полирането на фарове пък е неотменна част от грижливото измиване, за да си гарантирате подобрена видимост при шофиране. На разположение на клиента са и различни пакети с включен предварително определен брой процедури, а при третирането може да избирате измежду стандартно и ВИП почистване, което включва полиране на стъкла, гуми, джанти, издухване и третиране на табло и педали. Така си гарантирате, че превозното ви средство ще блести отвън и отвътре.

В допълнение към външната грижа добре е да съчетаете с поддръжка на системите и филтрите в купето. Подходящи за тази цел са услугите по почистване на въздуховодите и смяна на филтри, както и озониране. Те гарантират премахването на прах и бактерии, цялостна дезинфекция на салона и осигуряване на приятна и здравословна среда в колата. Почитателите на кожения салон пък могат да се възползват от специално третиране и подхранване. С най-добрите препарати на пазара Auto Spa Mall Plovdiv ще осигурят  запазване на цвета и мекотата на вътрешната част. Процедурата включва детайлна грижа за седалките с компресор, третиране с почистващ и дезинфекциращ препарат, подхранване на кожата с мляко и полиране със сух микрофибър.

От автомивката определено ценят времето на посетителите си и се стараят максимално бързо да обработят колата. „Специално внимание за вашия автомобил” в Auto Spa Mall Plovdiv  не е само рекламен слоган, а философия, залегнала в принципите на компанията за съчетание на най-иновативните технологии, професионализъм и грижа към превозното средство и клиента.

 

 

Правила на промоциятаНамери в мола