Отваряме врати

Отваряме врати

16.05.2020

От 1 юли Mall Plovdiv работи със стандартно работно време от 10:00 до 21:00 часа*:
Заведенията в зоната за хранене работят от 10:00 до 22:00 часа,
ресторант Fancy – от 10:00 до 23:00 часа,
Cinema city ви очаква от понеделник до петък от 13:30 до 21:45 часа, а събота и неделя от 11:30 до 21:45 часа.
Паркингът функционира според
обичайните правила.

*Търговски обекти с временно работно време 11:00 – 20:00 часа: Benetton kids, Комсед, Okaidi, Playsense, GIA, Doudou et compagnie, Тон Бонбон & Балон, Тон Бонбон детски център. Офисът на банка ДСК работи с клиенти от 11:00 часа.

Бихме искали да ви информираме, че здравето на нашите служители и клиенти е най-големият ни приоритет и с оглед неговото запазване на територията на Мол Пловдив се предприемат всички мерки в съответствие с разпоредбите на Заповедите на Министъра на здравеопазването.

Хигиена

 • Увеличен персонал и респективно честота на почистване и допълнителна дезинфекция на всички повърхности в целия търговски център, включително тоалетните помещения. Всички служители са оборудвани с предпазни средства.
 • Поставяне на дезинфекциращи изтривалки на всички входове на търговския център.
 • Поставяне на станции с одобрен от Министерството на здравеопазването дезинфектант за ръце за свободно ползване от посетителите в близост до всички входове на търговския център, както и в предверията към и в самите тоалетни помещения.
 • Климатичната инсталация работи с 100% свеж въздух, без рециркулация. Системите се дезинфекцират и филтрите се сменят регулярно според изискванията.

Контролиран достъп

 • На територията на търговския център не се допускат посетители без предпазна маска покриваща носа и устата.
 • Ограничава се броя посетители на територията на мола, както и в отделните търговски обекти.
 • Лимитира се броя пътници в асансьорите, както и разположението им върху ескалаторите.

Реорганизация на движението

 • На територията на търговския център е направена реорганизация на движението по алеите така, че посетителите да следват еднопосочно движение. Поставена е подова маркировка.
 • Поставени са информационни табели, напомнящи знаци и се излъчва аудио съобщение за спазване на социална дистанция от минимум 2 м.

Други

 • Поставени са информационни знаци с препоръка за използване главно на електронни и безконтактни методи на плащане, както и изчакване пред касите на разумна дистанция.
 • Насърчаваме ограничаването на престоя в затворени пространства с намаляването на работното време на търговския център както и с премахването на пейките в коридорите на мола.

Следим и спазваме стриктно официалните разпоредби и си запазваме правото да коригираме работния процес на търговския център в кратки срокове в съответствие с инструкциите.

С радост ще ви посрещнем отново!

Правила на промоциятаНамери в мола