5 тренда при бижутата през пролетта

5 тренда при бижутата през пролетта

13.03.2020

Правилно подбраният аксесоар винаги е като черешката върху тортата за всяка визия. Той е онзи мъничък детайл, заради който най-често получаваме всички комплименти. Независимо дали си позволите да добавите повече от един или решите да следвате съвета на Коко Шанел, че на излизане задължително трябва да премахнете нещо, новите бижутерийни тенденции са чудесен начин да освежите тоалета си, без да преобразявате напълно стила си.

Както винаги, когато пишем за тенденции, припомняме, че целта ни е да насърчим всеки да подбере от новостите на пазара това, което отговаря на собственото виждане за мода и начин на живот. Хубавото сред дизайнерите днес е, че в колекциите като че ли има за всекиго по нещо и няма нужда да бъдем унифицирани в дрехите и бижутата си. Подобно на предложенията за тоалети през пролетно-летния сезон и тук трендовете са взаимствани от предишни десетилетия и вероятно ще допълнят перфектно артикули, които вече притежавате. Всичко е изключително лесно за съчетаване и с помощта им бързо може да преминавате от ежедневен към официален стил и обратно.

А ето и нашата кратка селекция на бижутата, които да си купите още сега:

Bershka

Дълги висящи обици

Колкото по-дълги, толкова по-добре! Преценете според дължината на косата си и големината на лицето. А за материала – оставяме сами да решите. Може да еспериментирате с перли, шарени мъниста или камъни. Отличен акцент са особено за вечерен тоалет.  Дори и да се облечете от глава до пети в черно и просто да прибавите ефектен чифт, гарантираме, че ще сте шик! Ако решите да заложите на този аксесоар обаче, в никакъв случай не носете колие и диадеми и фиби по косата. Те само ще отвлекат вниманието и ще се получи пренасищане във визията.

Imiks

Сребро

Няма как да е друго във високосната година. Докато миналата година всички бяха полудели по верижките от златен метал около врата, днес сребърните варианти са техен достоен заместител. Това не означава, че трябва на всяка цена да приберете всичко в злато до края на 2020, а просто да бъдете по-изобретателни и да съчетавате двата метала. Макар това да беше тотално забранено в миналото,  модата доста евоюлира и за щастие ограниченията се приемат само като предизвикателство, което стилните дами лесно могат да преодолеят с правилната комбинация.

Стъкло

Стъклените бижута също много са красива тенденция, въпреки че не се вписват във външността на всеки. Стоят много нежно и деликатно, особено през летните месеци . Съчетават се лесно с широки, ефирни рокли, коктейл в ръка и голяма сламена капела. Почти се пренасяме на плажа, нали!? Не са толкова масови сред брандовете, но така шансът да сте уникални в избора си е още по-голям.

Pandora

Сърца

Всички имаме нужда от любов…Е, явно и модните корифеи смятат така, защото забелязваме доста сърдечни мотиви по витрините. Ще ги срещнете във висулки, нежни обици и изящни пръстени. Любовта е навсякъде, така че прибавете нещо мъничко към колекцията.

Винтидж злато

Знаем, че в модата „Всичко ново е добре забравено старо”, а няма нищо по-хубаво от това да откриеш нещо ценно, което в същото време е и актуално. Дори и да не сте сантиментални и отдавна да сте преобразили старите си златни бижута в някой по-модерен дизайн, може да проверите в магазините за такива с ефект на патинирано злато. Те стоят по-тежко, но отново може да раздвижите цялата визия като ги съчетаете с нещо сребърно. Така хем ще сте в тон с високосните повели, хем ще сте на гребена на модната вълна!

Всички нови колекции са вече в магазините, затова бързо проверете какво още може да добавите към кутиите с бижута.

 

 

 

Правила на промоциятаНамери в мола