Подаръци, които дамите тайно желаят да получат за 8 март

Подаръци, които дамите тайно желаят да получат за 8 март

28.02.2020

Международният ден на жената е след една седмица и сме убедени, че всички господа вече обмислят какво ще зарадва любимата дама. Наскоро публикувахме статия с няколко полезни съвета, които определено ще ви бъдат от полза, когато пазарувате за половинката си, а днес ще продължим темата с някои подаръци, които нежната част от човечеството тайно желаят да получат.

И без много приказки започваме директно с това, за което всички се сещаме: бижута. Те не само са чудесен начин да покажете на отсрещния човек колко ви е скъп, но и са един от най-универсалните подаръци. Не забравяйте, че металът на високосната 2020 е среброто и подберете нещо изящно от колекциите на марките. Големите обици ще са на мода през пролетно-летния сезон, така че подберете красив висящ модел. За любителите на класиката пък предлагаме за заложат на вечната класика – халки.

Imiks

Чантите също са много интересен аксесоар, който дамите носят винаги,  и почти няма жена, която да не въздиша по някой нов модел. Задължително обърнете внимание какъв размер предпочита, защото това е един от решаващите фактори при покупка. За идните топли дни съветваме да се спрете на светли цветове и флорални мотиви.

MOBO

А за всички дами, луди по селфитата и фотографията, препоръчваме да заложите на фотоапарат за моментни снимки. Той е една от онези глезотии, които ни се иска да притежаваме, а идеята, че може да си имаш кадъра веднага на хартия, е феноменална. Със сигурност ще запечата много хубави емоции и щастливи моменти за бъдещата си притежателка J

iAbalka

Е, няма да ви изненадаме със следващото ни предложение. Козметика или парфюм си е абсолютно стандартен подарък за този тип празници. Добре е да знаете какво ползва дамата и особено за козметика да не рискувате с хилядите разновидности, тонове и подтонове. Парфюмът, от друга страна, е по-лесен за избор, ако сте запознати с друг нейн любим аромат.

Dior/Douglas Beautyzone

В случай че съвсем не ви се рискува с избора, в Mall Plovdiv може да подберете за жената на сърцето си ваучер за два вида разкрасителни процедури: маникюр в Pretty Manicure или грим в Cipria Make Up. Така тя сама може да прецени кога да го използва и ще може да избере визията си. Перфектен подарък е и при предстоящ повод!

Cipria

За всички, които с притеснение се впускат в каквито и да е „женски” магазини и смятат, че избирането на подарък не им е в силата, ще разкрием и най-тайното желание на всички дами – Gift card с неограничен лимит за всички търговски обекти в Mall Plovdiv J Е, дори и все пак да сложите някаква спирачка, тази малка пластика наистина може да сбъдва желания. С нея всяка жена може сама да подбере това, по което най-силно въздиша  през този сезон. А и обиколката по магазините ще ѝ осигури кратко бягство от делничните задачки.

И за финал предлагаме една наистина сладка изненада от Dolce Fellini. Фантазия от вкусове, която да споделите с любимия човек и да превърнете 8ми март в истински празник, дори и да не го чествате в ресторант.

Dolce Fellini

Не забравяйте, каквото и да подберете, да не пропускате малките детайли като красивата опаковка и ароматното цвете от Хрисо Пак. Макар и простички наглед жестове, те могат изключително много да допринесат за цялостния ефект от подаръка, на който сте се спрели.

Правила на промоциятаНамери в мола